Skip to main content

Deputatul din partea Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, și-a exprimat încrederea în succesul la următoarele alegeri municipale din Bălți. Ea a subliniat că încrederea acordată echipei lor și, de asemenea, realizarea proiectelor promise cetățenilor, vor deveni factori de bază pentru obținerea victoriei. Despre aceasta deputatul a vorbit la emisiunea „Expertiza”, la Radio Sputnik Moldova.

Politicianul a subliniat importanța consolidării eforturilor și lipsa pasării responsabilității altora. Ea a susținut ideea unirii în fața „principalului pericol” – președintele Maia Sandu și PAS.

Marina Tauber și-a exprimat îngrijorarea față de fărădelegile puterii, care pot dăuna opoziției. Ea a subliniat importanța criticii constructive, prin care a ieșit în evidență echipa lor și responsabilitatea de a lucra în interesele cetățenilor.

„După ce am venit în Parlament, primul lucru pe care l-a făcut Ilan Șor, a spus că, da, nu suntem de acord cu rezultatele alegerilor, puteau fi altele, dar noi vom face concluzii, vom lucra și vom crește. Ceea ce s-a și întâmplat. Noi respectăm opinia cetățenilor, dacă ei au oferit complet maneta și puterea deplină Maiei Sandu și PAS, și ne vom strădui să lucrăm în Parlament astfel încât oamenii să vadă că interesele noastre coincid cu doleanțele lor. Vom fi o opoziție constructivă, și vom coopera la maximum”, a spus ea.

Marina Tauber s-a referit la momentul de cotitură, când echipa lor a învins în Bălți, subliniind că aceasta confirmă schimbarea tendinței politice în Moldova.

„Totul s-a terminat atunci când ei au înțeles, pe ultima sută de metri, că noi învingem în Bălți. Iar aceasta înseamnă că tendința politică în Moldova se schimbă, și dacă în decurs de două săptămâni reprezentantul lui Ilan Șor a reușit să acumuleze 50%, atunci asta se va întâmpla și în alte localități”, a adăugat Tauber.

Ea a confirmat că, această tendință politică este observată și în alte regiuni ale țarii, cum sunt Găgăuzia, raioanele Orhei și Taraclia, și unde indiferent de ideologia și preferințele anterioare ale electoratului, cetățenii îi susțin cu încredere pe reprezentanții echipei lui Ilan Șor.

Leave a Reply