Skip to main content

“Puterile occidentale au capturat și conduc, de facto, Republica Moldova. Misiunea forțelor politice de opoziție este să faciliteze accesul la guvernare a politicienilor dornici și capabili să îndeplinească voința poporului”.

Declarația a fost făcută de președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, în cadrul emisiunii “Propriul adevăr”, la postul de televiziune NTV (Rusia).

Întrebat cum sunt percepute în Republica Moldova evenimentele geopolitice din regiunea europeană și politica pro occidentală a regimului Sandu-PAS, Ilan Șor a spus că cetățenii sunt nemulțumiți că deciziile politice sunt luate contrar intereselor  și voinței lor.

„Moldovenii sunt revoltați deoarece au început să trăiască mai rău. De asemenea, sunt împotriva înarmării țării, deoarece își doresc pace. Și sunt nemulțumiți de politica antinațională promovată de guvernarea PAS”.

Totodată, Ilan Șor a subliniat că regimul Sandu-PAS persecută pe oricine care susține neutralitatea țării.

„Un om care susține neutralitatea, sau discută despre relația cu Rusia, este declarat dușman al poporului. Puterea a uitat că Legea Supremă garantează neutralitatea totală”.

Leave a Reply