Skip to main content

Ilan Șor liderul PP ȘOR a venit cu un mesaj pe rețelele de socializare  privitor la crearea Blocului politic „Șansă, Obligații și Realizări – Ș.O.R”

“ Prieteni,

Atunci când am constituit Blocul politic „Șansă, Obligații și Realizări – Ș.O.R”, am stabilit și scopurile de bază ale noii structuri. Acestea au fost incluse într-o declarație-acord, pe care am semnat-o împreună cu reprezentanții altor două formațiuni politice, care au aderat la bloc.

Așadar, Blocul „Ș.O.R.” își propune să restabilească încrederea cetățenilor în principiile supremației legii unui stat de drept, să consolideze eforturile tuturor cetățenilor, aleșilor locali și altor persoane interesate, pentru a continua implementarea proiectelor sociale, economice, de infrastructură, inițiate de Partidul „ȘOR”. De asemenea, reprezentanții noului bloc intenționează să reacționeze imediat la problemele din societate, să ofere soluții pentru acestea, să creeze condiții pentru dezvoltarea dinamică a Republicii Moldova și îmbunătățirea condițiilor de viață a cetățenilor. Totodată, Blocul „Ș.O.R.” urmărește să protejeze Republica Moldova de provocări și amenințări, prin continuarea promovării unei politici ferme de consolidare a suveranității, independenței, neutralității și integrității teritoriale a țării.

Toate aceste scopuri au fost stabilite pornind de la necesitatea continuării angajamentelor față de cetățeni, finalizării proiectelor sociale, economice și de infrastructură, precum și necesitatea consolidării eforturilor întregii clase politice, dar și a cetățenilor împotriva abuzurilor și fărădelegilor din țara noastră, comise de regimul Sandu-PAS.

Din noul bloc fac parte, deocamdată, două formațiuni politice. Este vorba despre Forța de Alternativă și de Salvare a Moldovei și Partidul Moldovenesc „Ai noștri”. Toate celelalte forțe politice, primari, consilieri locali, raionali, persoane cu funcții de demnitate publică și toți cetățenii care nu sunt de acord cu acțiunile abuzive ale guvernării și sunt gata să lupte pentru supremația legii, pluralismul politic, democrație, libertate, viitor luminos și prosper pentru Republica Moldova, sunt invitați să se alăture cât mai curând la Blocul „Ș.O.R.”

Moldova este Patria noastră!

Moldova este viața și viitorul nostru!

Moldova așteaptă unitate și consolidare!

Moldova merită și va fi liberă!

Leave a Reply