Skip to main content

Președintele partidului ”ȘANSĂ”, Alexei Lungu, își continuă vizitele în localitățile din Moldova. Ieri, politicianul a discutat cu sute de localnici din raioanele Sîngerei, Florești și Fălești, care au venit la întâlnirea cu echipa Partidului ”ȘANSĂ” pentru că își doresc o viață decentă acasă la ei. Satele și orașele noastre au nevoie de un nou suflu și de grija unor lideri adevărați. În sălile arhipline, liderul Partidului a discutat cu cetățenii toate problemele existente într-o localitate sau alta. Potrivit lui Alexei Lungu, acestea pot fi rezolvate dacă se lucrează pentru popor.

 


„V-au mințit când v-au spus că e greu să aveți iluminat stradal, că nu există proiecte pentru a rezolva subiectul salubrizării, că nu sunt bani pentru terenuri de joc în oraș, că trebuie să aștepați o viață ca să aveți canalizare și apă potabilă. Totul este real când se dorește și când nu se fură,” a mai exclamat liderul „ȘANSĂ”.

Este o absurditate să trăiești în sec. XXI fără condiții decente pentru viață. Cu toate acestea realitatea este una dură și multe dintre raioanele țării noastre sunt îngenunchiate în sărăcie și deznădejde. Acesta a promis cetățenilor că specialiști calificați vor organiza periodic consultări publice transparente ca fiecare locuitor să fie auzit.

„Echipa Partidului ”ȘANSĂ”, pe care am creat-o și pe care o reprezint este gata să îmbunătățească iluminatul în orașe, să aducă bucurie pentru copii, construind terenuri de joc, să realizeze proiecte de infrastructură menite să aducă drumuri comode pentru trafic, să organizeze zone de agrement în parcuri și să monteze bănci pe traseele centrale. Totul este posibil, având un scop bine definit așa cum ne dorim noi,” a ținut să menționeze Alexei Lungu.

În acelați timp, liderul ”ȘANSĂ” s-a angajat să analizeze cu mare atenție problemele localităților pe care le-a vizitat deja și în care urmează să ajungă.

„Vom veni cu un plan de modernizare a raioanelor. Ne vom consulta cu fiecare locuitor. Specialiștii calificați vor pune în aplicare mecanisme reale de lucru în teritoriu și toate proiectele vor prinde viață. Eu și echipa mea doar așa suntem obișnuiți să lucrăm, când orice idee prinde viață iar cetățeanul este pe primul loc,” a mai adăugat politicianul.

Fiind întrebat de către cetățeni care este șansa poporului nostru la un viitor prosper, Alexei Lungu s-a arătat a fi ferm convins că trebuie să uităm pentru totdeauna de stilul de lucru haotic și neprofesionist al actualei guvernări și să acționăm rapid și puncual pe fiecare domeniu.

În discursul său, acesta a menționat că politicenii sunt în slujba poporului și nu invers așa cum o fac guvernanții timp de 30 de ani.

„Împreună cu fiecare cetățean al acestui stat vom schimba atitudinea față de politicieni. Noi ne dorim ca în cabinele de vot să intrați cu o decizie gândită minuțios, să faceți o alegere chibzuită și să nu regretați pentru votul făcut. ȘANSA Republicii Moldova sunteți voi, oamenii devotați pământului și profesiei,” a declarat politicianul.

În același timp, acesta a ținut să menționeze că Partidul ”ȘANSĂ” oferă cetățenilor acea viziune corectă și o posibilitate ca aceștia să se manisfeste într-o echipă de profesioniști și să devină factori decisivi în teritoriu și pe țară.

Alexei Lungu și-a exprimat recunoștința pentru suportul primit și a promis că nu își va dezamăgi susținătorii, pregătindu-se pentru o luptă echidistantă și bazată pe responsabilități, pentru viitorul Republicii Moldova.

Leave a Reply