Skip to main content

Locuitorii municipiului Bălți au protestat în fața Guvernul Republicii Moldova cerând să le fie achitate facturile cu sume exorbitante. Deputatul Marina Tauber consideră că într-o astfel de situație, când autoritățile sunt indiferente față de suferința oamenilor care nu pot nici măcar să asigure o alimentație corectă copiilor lor, nu se poate să rămână indiferentă.

„Nu pot să tac și să rămân indiferentă la ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Ce este cu această atitudine fată de cetățeni? Voi aveți dreptul să cereți răspunsuri și ajutor! Mi-e rușine pentru această guvernare! Nu are nicio scuză! Nu a fost niciodată un guvern mai rău în țara noastră în toți cei 30 de ani de independență! Acest guvern a promis reforme și prosperitate, dar ce vedem de fapt? Suferință și neajunsuri”, a scris Marina Tauber.

Deputatul a reamintit cum actuala guvernare penală, încălcând legea, a scos-o din cursa electorală, iar acum împiedică îndeplinirea promisiunilor care le-au fost făcute bălțenilor, fără să ofere nimic în schimb.

„Acest guvern trebuie să plece! Nu putem sta cu mâinele în buzunare în timp ce compatrioții noștri suferă. Nu putem sta degeaba nici atunci când rudele și vecinii noștri nu mai pot supraviețui. Nu avem nevoie de cuvinte goale și de promisiuni. Vrem acțiuni! Vrem să vedem rezultate care să îmbunătățească viața în Bălți. Nu trebuie să suferim din cauza indiferenței celor care ar trebui să aibă grijă de oameni. Vă promitem că nu vom renunța!” a subliniat Marina Tauber.

Deputatul a mai menționat că interesele bălțenilor au fost și vor fi întotdeauna o prioritate pentru echipa lui Ilan Șor.

„Eu și întreaga echipă a lui Ilan Șor suntem hotărâți să câștigăm și să realizăm toate planurile noastre pentru voi, locuitorii municipiului Bălți. Vom munci pentru voi, pentru viitorul și bunăstarea voastră. Bălțiul merită să devină un municipiu prosper, cu o economie dezvoltată și o infrastructură modernă, iar locuitorii săi, să fie fericiți!” a concluzionat Marina Tauber.

Leave a Reply