Skip to main content

Serghei Burgudji, consilier în cadrul Consiliului municipal Chișinău din partea partidului „ȘOR”, a fost numit prim-vicepreședinte al organizației teritoriale a formațiunii din Bălți.

Președintele partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a remarcat profesionalismul și experiența bogată a candidatului, loialitatea față de munca și țara sa. El și-a exprimat încrederea că Burgudji va contribui semnificativ la desfășurarea bunei activități a partidului și îl va ajuta să obțină rezultate bune la viitoarele alegeri locale.

„Cunoaștem cu toții că Serghei Burgudji este un adevărat patriot al Moldovei, un bun luptător în apărarea intereselor locuitorilor Capitalei și din autonomia găgăuză. Nu avem niciun dubiu, Serghei Burgudji va impulsiona puternic activitatea acestei organizații într-un municipiu care ne este foarte drag și într-o unitate administrativ-teritorială importantă pentru alegerile locale care urmează”, a subliniat politicianul.

De asemenea, președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a remarcat că sarcina de bază al noului prim-vicepreședinte va fi dezvoltarea rapidă a capitalei de nord a țării. Burgudji, la rândul său, a promis să justifice încrederea care i-a fost acordată și să realizeze eficient programul Partidului.

„Împreună cu a noastră colegă, Marina Tauber, președintele Organizației Teritoriale a Partidului „ȘOR” din municipiul Bălți și echipa noastră de aici vom obține multe rezultate bune în folosul bălțenilor. Noi avem deja o viziune asupra situației și înțelegem ce trebuie să facem. Sunt absolut sigur că noi vom obține succes la următoarele alegeri și vom îndeplini toate punctele programului prezentate de vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, care a câștigat alegerile pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Atunci ea a fost ilegal exclusă din cursa electorală. Aceasta înseamnă că noi vom întreprinde măsurile necesare pentru a nu permite actualei guvernări să comită repetat abuzuri”, a remarcat Burgudji.

Serghei Burgudji este licențiat în Administrație Publică și magistru în Științe Administrative. În prezent, studiază doctorantura la Universitatea de Stat din Moldova și este profesor la Colegiul Internațional de Afaceri și Management. Concomitent, Serghei Burgudji este consilier din partea Partidului „ȘOR” în Consiliul Municipal Chișinău. De mai mulți ani, muncește împreună cu echipa lui Ilan Șor pentru a dezvolta Capitala și a îmbunătăți viața locuitorilor municipiului Chișinău. A fost implicat activ în campania electorală din Găgăuzia, fiind unul dintre principalii membri ai staff-lui electoral al Evgeniei Guțul.

Leave a Reply