Skip to main content

Echipa lui Ilan Șor continuă să fie aproape de familiile din Republica Moldova. După tradiționalul proiect „Vârsta de Aur”, care a adunat, în ultima perioadă, zeci de mii de pensionari din întreaga țară, liderul Ilan Șor a venit cu inițiativa de lansa o altă acțiune amplă, pentru a reuni familiile din Republica Moldova. Astfel, a fost lansată campania „DIN TOT SUFLETUL” care s-a desfășurat, în weekendul trecut, în zeci de localități din țară. La Briceni, Edineț, Florești,Ungheni, Orhei, Cahul, Comrat, Ceadîr-Lunga, Chișinău, Vulcănești și în multe alte orașe, mii de copii, părinți și bunici au avut parte de un program artistic deosebit, care a inclus activități distractive, cadouri și tombole cu premii.

Copiii au fost distrați de animatorii haioși, iar părinții și bunicii lor s-au refugiat în lumea muzicii și a dansului. Extragerile de premii frumoase i-au făcut pe toți cei prezenți la evenimentele desfășurate să uite de grijile și problemele cotidiene.

Oamenii care au participat la evenimentele organizate în cadrul proiectului „DIN TOT SUFLETUL”, inițiat de Ilan Șor, spun că astfel de reuniuni familiale trebuie să fie organizate cât mai des, pentru a consolida ideea de familie tradițională, care reprezintă fundamentul unei societăți pe care pot fi construite relații sănătoase. Și doar o familie tradițională poate asigura un viitor al poporului nostru.

Referitor la acest subiect, părintele Arsenie Boca a dezvăluit, mulți ani în urmă, că „atunci când familia nu va mai fi întemeiată pe taină, oamenii vor deveni o turmă de fiare sălbatice. Am pledat mereu pentru conservarea și protecția familiei tradiționale, formată dintr-un bărbat și o femeie, în care se nasc copii sănătoși, pe care ambii părinți trebuie să-i ocrotească. Grija față de familii trebuie să pornească de la stat, care e obligat să asigure un prezent și viitor demn copiilor și părinților”.

Alături de cetățenii care împărtășesc aceleași valori, au fost ca de fiecare dată membrii echipei lui Ilan Șor. Aceștia au menționat în repetate rânduri că vor fi alături de toți cei care țin la valorile și virtuțile cultivate de părinți și bunici. Mai mult, aceștia au reiterat faptul că în aceste vremuri grele, scopul lui Ilan Șor și al echipei sale este de a consolida societatea și de a lupta pentru a îmbunătăți calitatea vieții fiecăruia, de la mic la mare.

Prin intermediul proiectului „DIN TOT SUFLETUL”, echipa lui Ilan Șor își propune să promoveze și să consolideze familia moldovenească, mai ales acum când țara este într-o situație dificilă, lovită de provocări majore.

Evenimentele „DIN TOT SUFLETUL” vor fi organizate în fiecare weekend, în mai multe localități ale țării.

La inițiativa lui Ilan Șor, în mai multe sate și orașe sunt implementate diverse proiecte în susținerea familiei tradiționale. Printre acestea se numără programul „Capitalul matern”, care prevede alocarea indemnizațiilor unice la nașterea copilului, acordarea ajutorului financiar pentru tinerele mămici și cunoscutul parc de distracții OrheiLand, care adună, în fiecare an, mii de vizitatori din țară și de peste hotare.

Leave a Reply