Skip to main content

Noi surprize din partea lui Ilan Șor. În fiecare weekend, la OrheiLand, vor fi organizate concerte, programe cultural-artistice și distractive

Surprizele pentru copii, dar și pentru adulți nu contenesc la OrheiLand, cel mai mare parc de distracții din țară și din regiune și unde totul este gratuit. Primarul de onoare al municipiului și raionului Orhei, Ilan Șor, la inițiativa căruia a fost construit OrheiLand, vrea ca vara aceasta să fie una de neuitat pentru toți vizitatorii parcului.

Din acest motiv, în fiecare weekend, la OrheiLand vor fi organizate concerte, cu artiști de renume, și alte programe cultural-artistice și distractive. Anunțul despre surprizele pregătite pentru oaspeții OrheiLand a fost făcut de directorul Centrului de Cultură „Andrei Suruceanu” din Orhei, Avelin Tabarcea, aseară, pe scena din parc, acolo unde a avut loc un concert cu interpreți autohtoni și din România.

„Suntem foarte bucuroși să vă vedem aici, la OrheiLand. Ilan Șor s-a gândit ca vara aceasta să fie una de neuitat pentru cei care vizitează parcul și, de astăzi, în fiecare sâmbătă, vor veni artiști pentru a susține concerte și vor fi pregătite multe, multe surprize pentru toți. Tot ce trebuie să faceți este să urmăriți paginile de socializare ale OrheiLand, ale dlui Ilan Șor, unde vor fi făcute toate anunțurile în acest sens. Tot ceea ce face Ilan Șor la OrheiLand, dar și în toată țara este din suflet pentru fiecare cetățean al Republicii Moldova. Vă așteptăm cu brațele deschise la OrheiLand, de marți până duminică, întrucât luni este zi sanitară. Aici totul este gratuit pentru toți”, a precizat Avelin Tabarcea.

În această sâmbătă, copiii s-au putut distra împreună cu animatorii, care au organizat mai multe concursuri interactive, cu participarea celor mici. De asemenea, ei au fost invitați la mini disco.

Atmosfera a fost încinsă de tânăra interpreta Lia Taburcean, care i-a încântat pe cei prezenți la concert cu melodiile îndrăgite. Surpriza serii a fost renumita trupă Cassette din România, care s-a aflat în premieră în Republica Moldova. Atmosfera a fost întreținută de DJ Joni.

OrheiLand rămâne a fi cea mai îndrăgită destinație din Moldova, care atrage în fiecare an milioane de oameni. De la inaugurarea parcului, mai exact din 2018 și până în prezent, parcul a fost vizitat de peste patru milioane de copii și adulți. Iar de la deschiderea sezonului estival, din 1 iunie, la OrheiLand, vin zilnic aproximativ 5.000 de persoane.

OrheiLand este o destinație de basm, care se dezvoltă în fiecare an. La inițiativa lui Ilan Șor, pe teritoriul parcului sunt aduse echipamente noi, care îi atrag ca un magnet atât pe cei mari, cât și pe cei mici. Accesul pe teritoriul OrheiLand, dar și la toate cele peste 20 de echipamente de distracție este gratuit atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Începând din 1 iunie și până la încheierea sezonului estival, OrheiLand va activa luni între orele 16:00 și 21:00, iar de marți până duminică de la ora 10:00 până la 21:00.

Prin urmare, echipa lui Ilan Șor invită toată lunea să petreacă vacanța de vară la OrheiLand, un loc de basm îndrăgit de copii și adulți.

Leave a Reply