Skip to main content

Ilan Șor și echipa sa de profesioniști au dat startul lucrărilor pentru amenajarea Parcului „Iurie Sadovnic” în satul Susleni și reamenajarea parcului central din localitatea Pohrebeni. Aceste proiecte sunt parte integrantă a strategiei raionale de dezvoltare a infrastructurii, denumită „Raionul Orhei – raion de vis”, și vor oferi comunității o nouă zonă de relaxare și recreere pentru toate vârstele. În satul Susleni, satul de baștină al marelui artist Iurie Sadovnic, Ilan Șor și echipa sa demarează lucrările pentru amenajarea parcului care va purta numele regretatului interpret, într-un gest impresionant de omagiu adus artistului și angajament față de dezvoltarea infrastructurii locale.

Parcul „Iurie Sadovnic” din satul Susleni va fi o mărturie a legăturii speciale dintre artist și comunitatea sa de baștină. De asemenea, va fi un loc pitoresc, amenajat cu alei frumos aranjate și zone verzi, oferind o oază de liniște și frumusețe. Totodată, va include un teatru de vară pentru evenimente culturale și artistice în aer liber pentru momente de distracție și divertisment. O zonă specială de relaxare va fi disponibilă pentru locuitorii satului, creând un spațiu plăcut pentru socializare și refacere.

Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu și responsabilul din partea Blocului politic Ș.O.R. pe raionul Orhei, Cristina Cojocari, au mers în ambele sate din raion, unde s-au convins că implementarea acestor proiecte este așteptată de toți localnicii.

„Cu bucurie anunțăm demararea lucrărilor în ambele localități. Muncim de zor ca să reușim să dăm viață fiecărei promisiuni a echipei lui Ilan Șor în timp util. Tot ce se face este pentru oameni, iar noi vom continua să muncim pentru că ne motivează bucuria lor”, a comunicat Dinu Țurcanu.

Cu sprijinul financiar din bugetul local și cel raional, precum și din surse adiționale oferite de sponsori generoși, Ilan Șor și echipa sa sunt hotărâți să dezvolte simultan proiecte de infrastructură în diverse localități din țară. După succesul primului parc amenajat în satul Susleni, acest nou proiect demonstrează în continuare angajamentul lor de a aduce îmbunătățiri comunității.

Data de 28 august va marca inaugurarea oficială a parcului „Iurie Sadovnic” din Susleni, iar această zi va coincide cu hramul localității și va oferi astfel un motiv în plus pentru locuitorii satului să se bucure și să se simtă mândri de noul lor parc.

„Având în vedere că satul Susleni este un sat destul de mare cu două biserici, cu două hramuri acesta va fi al doilea parc amenajat, care desigur va fi un loc pitoresc atât pentru copii, adolescenți cât și pentru persoanele în etate”, a mai adăugat primarul de Susleni, Svetlana Sochircă.

În paralel, echipa condusă de Ilan Șor a început lucrările de reamenajare a parcului central din satul Pohrebeni, urmărind același scop, de a oferi locuitorilor un mediu modern și plăcut pentru recreere.

Parcul reamenajat va oferi facilități similare celor din parcul din Susleni, într-un spațiu care încurajează relațiile sociale și petrecerea timpului de calitate într-un mediu frumos și sigur. Lucrările de reamenajare vor fi finalizate într-un timp record, cu un termen estimat de mai puțin de 30 de zile, ceea ce demonstrează abilitatea echipei lui Ilan Șor de a implementa proiecte complexe și de a livra rezultate într-un timp scurt.

„Suntem bucuroși că, în curând, vom avea unde să ne jucăm și să ne distrăm împreună cu toți copiii din sat. Abia așteptăm să se termine lucrările pentru a putea petrece timpul aici, în centrul satului, în parc”, a spus foarte entuziasmată Olguța, o fetiță din Pohrebeni.

Aceste proiecte reprezintă doar o parte din angajamentul lui Ilan Șor și a echipei sale față de dezvoltarea infrastructurii și îmbunătățirea calității vieții pentru cetățeni în întreaga țară.

Leave a Reply