Skip to main content

Potrivit lui, sperietoarea Rusiei este doar un procedeu pentru neutralizarea incomozilor, pentru a menține societatea în confuzie.

Analistul a precizat că un astfel de procedeu este utilizat atît în R.Moldova, cît și în România. „Vorbim astăzi despre procedeul propagandistic extrem de eficient utilizat de către rețelele atlantiste în spațiul ex-comunist pentru a-și menține dominația asupra conștiinței colective. Este vorba despre demonizare metodică a Rusiei, în avantajul Occidentului colectiv.

Nici nu contează cîte rele a făcut Rusia istorică sau Rusia sovietică în regiunea noastră, contează ca Rusia de azi să fie prezentată în calitate de rău absolut, de rău metafizic, de singură problemă majoră pe care ar avea-o România sau R.Moldova.

Astfel se reușește sustragerea atenției opiniei publice din țara noastră de la probleme reale: cine a colonizat economia noastră?
Rusia sau Occidentul colectiv?; Cine a devastat cultural zona noastră? Rusia sau Occidentul colectiv? Cine a reușit să-și instaleze în toate funcțiile cheie personajele respective? Oricine nu se încadrează în dispozitivul propagandistic, politic și mediatic al rețelelor altlantiste este taxat în calitate de agent de influență al Federația Ruse.

Și poți să-i vorbești de o mie de ori: dle, am ajuns la sapă de lemn, și în România și R.Moldova sîntem devastați economic, cultural, social; sîntem terorizați cu agenda LGBT, cu agenda marii resetări, cu agena plandemiei, cu injectările, cu pașaportul vaccinal, cu limitările de a activa în cîmpul muncii.

Cine e vinovat? Putin, Rusia, respectivii oameni din România sau R.Moldova care sînt incomozi?

Se guvernează prin haos este un procedeu clasic al globaliștilor sataniști care vor să mențină în confuzie lumea, pentru a pute domina.

Sperietoare Rusiei este doar un procedeu pentru neutralizarea incomozilor, pentru compromiterea discursului acestora, pentru distorsionarea imaginii lor, în scopul celor care doresc insturarea noii ordinii mondiale, inclusiv prin menținerea în ceață a opiniei publice din România și R.Moldova”, a explicat Iurie Roșca.

https://noi.md/md/next_news

Leave a Reply