Skip to main content

Președintele Partidului Național Moldovenesc (PNM), Dragoș Galbur, anunță că va sesiza Procuratura Anticorupție privind tentativele de corupere a membrilor PNM venite din partea liderului PLDM, Vlad Filat. Declarația a fost făcută în contextul plecării lui Sergiu Burlacu, membru al PNM, la echipa condusă de Vlad Filat.

„Astăzi, 12.08.2023 în urma ședinței Biroului Permanent al Partidului Național Moldovenesc a fost luată decizia unanimă de înaintare către Consiliul Național Politic al PNM a propunerii privind excluderea dlui Sergiu Burlacu din rândurile formațiunii politice, conform procedurilor prevăzute în Statut, la ora ședinței acesta fiind încă membru al PNM și neprezentând nici o cerere de demisie.

Decizia vine ca urmare a acceptării de către dl Sergiu Burlacu a unei oferte financiar avantajoase din partea președintelui PLDM, Vlad Filat, cu care s-a întâlnit personal pe 3 august la Chișinău și la formațiunea căruia a aderat astăzi.

Regretăm decizia lui Sergiu Burlacu, în care echipa PNM a investit încredere, resurse și timp și pe care l-a promovat în calitate de candidat la funcția de primar al mun. Bălți.

Totodată vom sesiza Procuratura Anticorupție privind tentativele de corupere a membrilor PNM venite din partea liderului PLDM, Vlad Filat”.

Leave a Reply