Skip to main content

Proiectul „Din tot Sufletul” continuă să aducă bucurie locuitorilor din toată țara! Lansat la inițiativa lui Ilan Șor – un aprig promotor al familiei tradiționale, proiectul oferă posibilitatea reprezentanților diferitor generații – copii, părinți și bunei să petreacă frumos timpul împreună, ne informeaza partidulsor.com.

Evenimentele „Din tot Sufletul” au reunit mii de familii din orașele și satele Moldovei și la sfârșitul săptămânii trecute. Copiii au fost distrați de animatori veseli, serviți gratuit cu înghețată și popcorn și provocați să-și demonstreze ingeniozitatea în timpul concursurilor interactive.

De atmosfera frumoasă au profitat și mulți tineri, care au venit aici să-și împărtășească secrete, să-și destăinuie vise și să mai bârfească. Iar adulții și bătrânii s-au bucurat din plin de posibilitatea de a comunica și de a se relaxa, după o săptămână grea de muncă.

„Nu am ratat niciun eveniment până acum. Ne place foarte mult. De obicei, venim întreaga gașcă, așa e mai vesel. Comunicăm, facem planuri de viitor” , ne-a mărturisit un grup de tineri din Basarabeasca.

“Ne lipsește comunicarea. Ne place aici, deoarece avem posibilitatea să relaționăm, să ne facem noi cunoștințe și chiar să ne reîntâlnim cu foști colegi și amici. Pentru vârsta noastră înaintată, comunicarea este foarte importantă. Așa mai uităm de singurătate și lipsurile noastre”, ne-a spus un cuplu de bătrâni din Ștefan Vodă.

“E foarte frumos aici. Venim în fiecare weekend. Unde să mergem în altă parte cu toată familia? Copiii aleargă, se distrează. Noi comunicăm și ne relaxăm. Familia pentru noi este foarte importantă, de aceea apreciem mult ceea ce face Ilan Șor pentru noi”, a relatat o tânără familie din Fălești.

Evenimente interesante vor avea loc și la sfârșitul acestei săptămâni, în mai multe orașe și sate din toată țara, în cadrul proiectului “Din tot Sufletul”. Sunt așteptați toți doritorii – de la mic la mare, să se bucure de sărbătoarea familei!

“Din tot Sufletul” este unul dintre proiectele reușite ale lui Ilan Șor, care urmărește scopul de a uni și consolida familiile, afectate de sărăcie și migrație. Acesta a fost lansat în luna iunie 2023, iar la evenimentele desfășurate au participat, până în prezent, zeci de mii de oameni de toate vârstele din toată Republica Moldova. “Din tot Sufletul” este continuarea proiectului “Vârsta de Aur”, dedicat exclusiv persoanelor în etate, care s-a bucurat de un mare succes.

Leave a Reply