Skip to main content

Deputatul Vasile Bolea, lider al partidului Renaștere, a lansat astăzi o serie de acuzații la adresa guvernării actuale, condamnând mersul evenimentelor din țară și susținând că aceasta organizează „show-uri de prost-gust”, făcând referire la reținerea celor doi colegi de partid, Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan. „De fiecare dată când Maia Sandu pleacă din țară, CNA și Procuratura Anticorupție fac spectacol”, a afirmat Bolea, ne informeaza Alerta.md.

În plus, deputatul a adus în discuție situația lui Rosian Vasiloi, șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, acuzat de neglijență în serviciu care a dus la moartea a doi oameni. Bolea a subliniat faptul că Vasiloi nu se află încă în închisoare și a acuzat guvernul de nepăsare față de cetățenii țării.

”Astăzi suntem aici pentru a spune acestei guvernări că noi nu ne temem. Ei merg cu diferite marșuri LGBT și spun că nu le este frică, dar noi le spunem că nu ne temem de ei. De fiecare dată când Maia Sandu pleacă din țară, CNA și Procuratura Anticorupție organizează show-uri de prost-gust. Toate acest lucruri se întâmplă pentru a induce sentimentul de frică, dar noi nu ne temem.

Rosian Vasiloi, șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, s-a ales cu dosar penal pentru neglijența în serviciu, fapt care s-a soldat cu decesul a doi oameni. Este el oare astăzi în penitenciar? Evident că nu. Acestei guvernări pur și simplu nu îi pasă de voi și de viața voastră. Nu o să vedeți niciodată pe cei care din partea guvernării comit infracțiuni să fie deferiți justiției, pentru că ei au închis televiziunile de alternativă și le-au lăsat doar pe cele care servesc guvernării PAS”, a menționat Bolea în timpul protestului din fața CNA

Leave a Reply