Skip to main content


O polițistă de frontieră a lovit mortal cu mașina o femeie care se deplasa cu bicicleta. Accidentul, a avut loc aseară, în jurul orei 20:00, la ieșirea din orașul Briceni. Faptul că la volanul automobilului se afla o angajată a IGPF l-a confirmat pentru Orizont TV comunicatorul instituției, Raisa Novițchi. Ea a adăugat că femeia se afla în afara orelor de serviciu și a fost suspendată din funcție. Am sunat la Inspectoratul General al Poliției pentru mai multe detalii. Ofițerul de presă al IGP ne-a spus că șoferița a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, ne informează tv6.md.

OXANA TODERIȚĂ, ofițer de presă al IGP: „Este reținută pentru 72 de ore, dar se află în spitalul raional Briceni. Mașina este corp delict, ridicată și dusă la parcarea specială unde sunt duse automobilele implicate, nemijlocit în accident. Testul alcoolscopic a fost trecut și avea 0mg/l alcool, adică nu se afla în stare de ebrietate. În cadrul urmăririi penale vor fi numite expertize și atunci se va ști cu certitudine ce viteză avea ea”.

Responsabilii de la spitalul raional Briceni, acolo unde a fost internată polițista de frontieră, nu ne-au răspuns la telefon pentru a ne oferi detalii despre starea de sănătate a acesteia.

Cazul este anchetat de poliție. Forțele de ordine menționează într-un comunicat de presă că șoferița a dat peste bicicletă din cauza ploii dense și a vizibilității reduse, iar victima nu purta vestimentație cu elemente reflectorizante.

Autoritățile urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

 

Leave a Reply