Skip to main content


Partidul „Șansa” și liderul acestuia, Alexei Lungu, transmit sincere felicitări persoanelor în vârstă, dragi nouă, cu ocazia acestei sărbători! Le dorim tuturor sănătate și viață lungă, dragoste și respect din partea rudelor și apropiaților. 

Înțeleapta și puternica noastră generație vârstnică a muncit din greu pentru a ne oferi tuturor, copiilor și nepoților, o viață decentă. Din păcate, în ultimii ani, autoritățile au călcat în picioare și au uitat de cei cărora le-au promis grijă. Oamenii care au muncit mult și din greu, după ce au ieșit la pensie au fost marginalizați și abandonați. Mulți dintre ei sunt astăzi săraci, neajutorați și singuri. 

Sarcina noastră sfântă este de a corecta această nedreptate. În programul partidului „Șansa” se acordă o mare atenție susținerii persoanelor din generația mai în vârstă. Credem că fiecare vârstnic ar trebui să aibă un pachet complet de ajutor social, alocații, subvenții, iar creșterea pensiilor nu ar trebui să fie subiectul unor discuții lungi.

Este important să creăm pretutindeni centre de asistență și de agrement, să organizăm evenimente care să încurajeze o atitudine binevoitoare din partea tinerilor față de generațiile mai în vârstă. 

Persoanele în etate ar trebui să primească sprijin și îngrijire maximă aici și acum, nu să aștepte ani de zile!

Leave a Reply