Skip to main content

Operațiunea „Curtea” din Orhei - pe ultima sută de metri: primarul Tatiana Cociu a făcut totalurile

Orhei a devenit martorul unei inițiative remarcabile, cunoscută și cu denumirea “Operațiunea curtea”, care a schimbat semnificativ aspectul a peste 100 de curți ale blocurilor de locuit din municipiu. Lansat la inițiativa primarului și a cetățeanului de onoare Ilan Șor, proiectul a contribuit la modernizarea zonelor rezidențiale și a îmbunătățit calitatea vieții orheienilor. Despre rezultatele acestuia, a vorbit primarul municipiului Orhei, Tatiana Cociu, într-o emisie în direct pe Facebook.

Primarul a amintit că scopul lui Ilan Șor a fost să repare curțile blocurilor și să creeze facilități suplimentare.

„Datorită acestui proiect, am reușit să aducem o nouă viață curților din Orhei. Suntem mândri să vedem că locuitorii sunt mulțumiți și că proiectul a avut un impact pozitiv asupra calității vieții lor. A fost un pas important în asigurarea confortului și siguranției orheienilor. Astfel, au fost create spații de joacă pentru copii, locuri de parcare, spații pentru uscarea rufelor și au fost amenajate zone destinate odihnei. De asemenea, proiectul a contribuit și la îmbunătățirea aspectului estetic al zonelor rezidențiale”, a relatat Tatiana Cociu.

Primarul a mai spus că proiectul este aproape finalizat. Ultimele șantiere vor fi deschise până la sfârșitul acestui an.

“Operațiunea Curtea se apropie de final. Echipa, condusă de Ilan Șor, intenționează să finalizeze proiectul în viitorul apropiat. Acesta este un exemplu și o dovadă a faptului că dacă există voință politică, iar necesitățile oamenilor sunt ascultate, orașele pot fi transformate în spații mai atractive și mai comode pentru toți locuitorii”, a subliniat Tatiana Cociu.

Primarul a promis că va continua să informeze orheienii cu privire la rezultatele finale ale proiectului de modernizare a curților. Concomitent, îi va ține la curent, prin intermediul emisiilor în direct pe Facebook, cu toate realizările frumoase la Orhei ale echipei lui Ilan Șor.

Leave a Reply