Skip to main content

Marina Tauber, Șapă Victoria și Anastasia Svetlicinîi au organizat o întâlnire cu echipa sa de la Bălți.

La întâlnire am discutat cu consilierii fracțiunii „Pentru Bălți” și cu reprezentantul partidului „Puterea Alternativă și Salvare a Moldovei” în consiliul local al satului Sadovoe, strategia noastră generală de lucru și prioritățile pentru dezvoltarea municipalitatea. Am examinat în detaliu fiecare proiect din orașul Bălți, aprobat în urma unei întâlniri cu primarul Alexander Petkov și echipa sa, și am stabilit viziunea noastră specifică pentru fiecare dintre acestea: modernizarea curților, curățarea lacului orașului și reconstrucția Parcului Victoriei.

De asemenea, am analizat împreună încă o dată rezultatele campaniei electorale și am discutat despre planurile noastre pentru viitorul apropiat.

Dragi rezidenți din Belize, vom continua să lucrăm la implementarea acelor puncte de program pe care le-am promis în timpul campaniei electorale.

O altă problemă pe care am ridicat-o este contractul cu noul furnizor de gaze „NordGaz”, cu prețuri speciale la gaze pentru capitala Nordului, în primul rând pentru pensionari și persoane cu dizabilități.

Urmăriți rețelele noastre de socializare, unde vom continua să vă informăm cu privire la fiecare dintre punctele enumerate mai sus și împreună vom începe să punem în aplicare toate planurile noastre.

Suntem încrezători că de data aceasta municipalitatea are o șansă pentru un viitor decent!„ a relatat Victoria Șapă pe pagina sa de instagram @sapavictoria

Leave a Reply