Skip to main content

Liderul partidului „Renaștere” Natalia Parasca, a făcut un mesaj video pe rețelele de socializare, în care a criticat conducerea Partidului Socialiștilor. De asemenea, ea a spus că partidul pe care-l conduce este deschis pentru toți cei care sunt „gata să lupte împotriva regimului PAS”, informează TRIBUNA.

Lidera Partidului „Renaștere” a menționat că „astăzi socialiștii au devenit o opoziție de buzunar”. „Conducerea partidului, fracțiunea socialiștilor din Parlament trăiesc minunat. Ei primesc salarii mari în Parlament, în culise își rezolvă problemele cu această guvernare în schimbul inacțiunii. Și acest partid și conducerea sa sunt, de asemenea, responsabile pentru cea mai dificilă situație din țară. Ei sunt responsabili pentru pierderea puterii în primul rând și pentru că nu vor să lupte împotriva PAS”, a spus Natalia Parasca.

Politiciana a mai declarat că Partidul „Renaștere” este deschis pentru toți cei care sunt „gata să lupte împotriva regimului PAS”.

„Oamenii obișnuiți nu sunt de vină pentru faptul că vocile lor au fost vândute în schimbul unei vieți frumoase. „Renaștere” este partidul care se află în opoziție reală cu PAS și Maia Sandu. Spre deosebire de socialiști, noi nu protestăm pe rețelele de socializare, ci pe stradă. Strângem semnături în sprijinul inițiativei de interzicere a PAS și cu siguranță vom realiza această inițiativă”, a spus Natalia Parasca.

Leave a Reply