Skip to main content

Încă o localitate administrată de echipa lui Ilan Șor a fost iluminată, după mulți ani de așteptare. Este vorba despre satul Stolniceni, raionul Edineț. Evenimentul privind inaugurarea iluminatului public s-a desfășurat la estrada de vară, construită recent, la inițiativa reprezentanților Partidului „ȘOR”. Cu această ocazie, a fost organizat un show pirotehnic impresionant.

Ilan Șor, liderul Partidului „ȘOR” și coordonator al Blocului politic „Ș.O.R”, a avut o intervenție live în care le-a transmis locuitorilor satului Stolniceni că, pentru el și echipa sa, o țară prosperă nu înseamnă vorbe goale și promisiuni, ci realizări concrete.

„Noi suntem în stare să construim o țară prosperă și dezvoltată cu forțele proprii, fără Europa și Rusia. Vă mulțumesc pentru susținere. Indiferent de presiunile pe care le face guvernarea asupra noastră, noi vom continua să transformăm Moldova. Victoria va fi a întregii țări!”, a dat asigurări Ilan Șor.

În context, primarul satului Stolniceni, Serghei Lupașco, s-a arătat mândru că a reușit să realizeze încă un proiect important pentru localnici.

„Proiectul privind iluminatul stradal a fost așteptat de multă vreme. Mă bucur că, de acum încolo, localnicii vor putea merge pe străzi în siguranță, vor putea să se plimbe și respira aer curat. Sunt convins că acest proiect le aduce beneficii fiecăruia”, a menționat primarul.

Totodată, președintele Organizației teritoriale a Partidului „ȘOR” a raionului Edineț, Svetlana Panciuc, a menționat că proiectele bune, care le aduc oamenilor beneficii, nu se vor opri aici.

„Suntem foarte bucuroși că am reușit să implementăm toate proiectele pe care ni le-am propus. Faptele bune nu se încheie, acestea abia încep. Vom continua să realizăm proiecte pentru a îmbunătăți situația din localitatea dumneavoastră. Vă doresc tuturor sănătate, succes și împlinirea tuturor dorințelor. Fie ca fiecare locuitor al satelor noastre să aibă parte de siguranță și confort”, a menționat Svetlana Panciuc.

Și vicepreședintele raionului Orhei, Irina Bogaciuc, responsabilă de raioanele de nord ale țării, administrate de echipa Partidului „ȘOR”, a menționat că formațiunea va continua să realizeze fapte bune pentru oameni.

„Proiectul privind iluminarea stradală este unul dintre principalele implementate de echipa lui Ilan Șor. În localitatea voastră, au fost realizate deja cele mai importante proiecte. Aici, unde a fost construită estrada de vară, puteți petrece timp liber cu familia, copiii și nepoții. Înțelegem foarte bine că nu trebuie doar să lucrați, ci să aveți și un loc în care să vă odihniți cum se cuvine. Sunt convinsă că, pe viitor, vor fi proiecte și mai interesante și utile”, a afirmat Bogaciuc.

La eveniment, a participat și primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, care a menționat că proiectele echipei Partidului „ȘOR” vor continua atât timp cât formațiunea va avea susținere din partea oamenilor.

„Iluminarea unei localități nu reprezintă doar niște cuvinte. Asta înseamnă siguranța fiecărui localnic, a copiilor, pe fiecare stradă. La Orhei, municipiu care a fost iluminat integral, nivelul de securitate a crescut, infracționalitatea a scăzut, iar oamenii se simt mult mai bine și în siguranță. Nu în zădar se spune că lumina înseamnă speranță într-o viață mai bună, mai ales în această perioadă complicată în care ne aflăm, din cauza situației politice. Echipa Partidului „ȘOR” nu a fost nicio zi la guvernare, dar a reușit să facă mult mai multe decât toate guvernările la un loc. Actualii guvernanți nu vor ca oamenii să trăiască bine, judecând după toate acțiunile pe care le întreprind. Prin faptul că nu vor să majoreze pensiile și dispun creșterea tarifelor pentru facturilor de întreținere, aceștia comit un genocid asupra poporului”, a subliniat edilul Pavel Verejanu.

Până în prezent, echipa lui Ilan Șor a construit la Stolniceni o estradă de vară, un teren de joacă și a contribuit la conectarea localității la sistemul de apă. De asemenea, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, dar și a altor evenimente, echipa Partidului „ȘOR” a organizat mai multe programe artistice, culturale și distractive, creând astfel o atmosferă feerică. Și alte proiecte importante au fost realizate în sat. Pe lângă inaugurarea iluminatului stradal, Ilan Șor și-a îndeplinit încă o promisiune pe care a făcut-o anterior – s-a adresat localnicilor în limba de stat.

Leave a Reply