Skip to main content

Echipa lui Ilan Șor continuă să fie aproape de familiile din Republica Moldova. Unul dintre cele mai emoționante proiecte inițiate de Ilan Șor – „Din tot sufletul”, a adunat și în această săptămână, peste zece mii de cetățeni din toată țara. Evenimentele desfășurate în cadrul proiectului, implementat la nivel național de către echipa lui Ilan Șor, promovează familia, valorile tradiționale și tradițiile strămoșești.

La Bălți, Glodeni, Hîncești, Briceni, Ceadîr-Lunga, Chișinău, Dubăsari, Comrat, Lipcani, Dondușeni, Rezina și în multe alte raioane ale țării, mii de copii, părinți și bunici au avut parte de un program artistic deosebit, care a inclus activități distractive, cadouri, tombole cu premii, muzică, dans și bună dispoziție.

Copiii au fost distrați de animatorii haioși, iar părinții și bunicii lor s-au refugiat în lumea muzicii și a dansului

Oamenii care au participat în acest weekend la evenimentele organizate în cadrul proiectului „Din tot sufletul”, inițiat de Ilan Șor, s-au arătat a fi plăcut surprinși de programul cultural de care au avut parte și bucuroși că au avut ocazia să se degajeze de problemele cotidiene și să petreacă timpul împreună cu familia!

Sutele de oameni de toate vârstele care s-au adunat duminica trecută la Bălți, de exemplu, în afară de atmosfera magnifică în care s-au pomenit venind la frumosul eveniment, au avut parte și de o întâlnire mult așteptată cu vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber. Ea a mers în această localitate ca să împărtășească cu cetățenii bucuria acestui nou proiect ambițios al lui Ilan Șor, prin evenimentele culturale și concertele organizate pentru cetățeni, ceea ce potrivit Marinei Tauber sunt un pas spre crearea unei societăți echitabile și fericite.

„Comunicarea cu bălțenii mei dragi a fost minunată. Am fost fericită să mă aflu printre ei și să simt încrederea lor în inițiativele noastre, să aud de la ei despre cum ne susțin și ne sunt alături în scopurile noastre comune. Sunt foarte încântată de faptul că m-am revăzut cu cetățenii noștri din Bălți și sunt foarte fericită de căldura deosebită pe care am simțit-o din partea acestora. Împreună, vom putea construi un viitor comun și prosper, unde va fi apreciată identitatea culturală a țării noastre,” a menționat Marina Tauber.

Oamenii care au participat la evenimentul organizat în cadrul proiectului „Din tot sufletul”, inițiat de Ilan Șor, spun că astfel de reuniuni familiale trebuie să fie organizate cât mai des.

„Ne-am bucurat enorm de mult să o vedem alături de noi pe scumpa noastră Marina Tauber care este ca un soare pentru noi, este speranța noastră spre o viață mai bună și prosperă”, a menționat o femeie prezentă la eveniment.

La Molovata Nouă, raionul Dubăsari, au participat aproape 200 de persoane, dintre care mai mult de jumătate – copii.

„Am avut parte de o sărbătoare deosebită cu atmosferă caldă, în care am petrecut timpul cu copiii și asta e foarte important, deoarece zi de zi nu ne putem permite acest lux. Mulțumim lui Ilan Șor pentru că ne oferă ocazia să petrecem timpul cu familiile într-un asemenea mod deosebit. Împreună cu familia mea, am trăit o experiență fantastică”, a menționat o locuitoare din Molovata.

La Lipcani, evenimentul a adunat peste 400 de vizitatori, aproape 300 dintre ei fiind copii.

„Mulțumim lui Ilan Șor și întregii sale echipe pentru organizarea acestui proiect minunat. Astăzi, familiile nu prea au unde să petreacă frumos timpul, astfel încât să le fie interesant și copiilor și adulților. Mai mergem la OrheiLand, însă, chiar dacă transportul până acolo este gratuit, este departe și ne ia mult timp sa ajungem, iar acum ne putem bucura de aceeași atmosferă fantastică și în orașul nostru, datorită acestui frumos proiect”, ne-a mărturisit un bărbat din Lipcani.

În raionul Dondușeni, evenimentul a fost organizat pentru locuitorii satului Scăieni. Au participat peste 100 de localnici care s-au scufundat în emoțiile create de organizatori cu multă dragoste pentru familiile acestei localități.

„Ne-au plăcut mult animatorii haioși. Nu am mai văzut până acum așa ceva. A fost foarte frumos și ne-am dori să mai vină la noi”, a spus o fetiță de la Scăieni.

„Mulțumim din suflet, Ilan Mironovici, pentru aşa o sarbătoare minunată din partea locuitorilor satului Scăieni. Suntem recunoscători pentru pozitivism, pentru buna dispoziție și râsetele copiilor noștri”, a exclamat o femeie.

Prin intermediul proiectului „Din tot sufletul”, echipa lui Ilan Șor își propune să promoveze și să consolideze familia moldovenească, mai ales acum când țara este într-o situație dificilă, lovită de provocări majore.

Evenimentul „Din tot sufletul” este desfășurat în fiecare săptămână, în diferite raioane ale țării, iar intrarea și toate activitățile sunt gratuite.

Leave a Reply