Skip to main content

Moldovenii pot primi o nouă șansă pentru prosperarea acestui stat! Liderul Partidului Politic ”ȘANSĂ”, Alexei Lungu, a venit cu o adresare către toți cei cărora le pasă de soarta Republicii Moldova.

„Am creat partidul “ȘANSĂ” pentru acțiuni concrete în beneficiul țării noastre și pentru un viitor prosper al poporului moldovenesc,” a declarat Alexei Lungu într-un spot video plasat pe pagina partidului.

Liderul Partidului „ȘANSĂ” a invitat toți primarii și consilierii municipali să susțină echipa partidului pentru binele țării. Doar prin unirea forțelor se vor putea face progrese semnificative în prosperarea Republicii Moldova. Administrațiile Publice Locale să nu mai fie dezbinate, este important ca fiecare ales local să înțeleagă necesitatea unirii forțelor, începând cu satele și orașele noastre.

„La fel, invit oamenii care nu sunt indiferenți, talentați, harnici și cei mișcați de sentimentul patriotic să se alăture echipei noastre. ” a subliniat Alexei Lungu.
Politicianul se arată convins că Republica Moldova dispune de un potențial uman imens și de mari oportunități economice care ușor pot scoate din criză statul și atunci vom merge cu încredere pe calea dezvoltării.

„ Noi deja lucrăm activ și îi așteptăm pe toți adevărații patrioți ai țării noastre să luptăm împreună pentru viitorul Moldovei,” a mai adăugat politicianul.
Toți doritorii de a se alătura Partidului Politic ”ȘANSĂ”, o pot face trimițând candidatura sa, la adresa de e-mail: оffice@sansa.md

Leave a Reply