Skip to main content


Investiții de amploare în satele din Moldova. Președintele partidului interzis “ȘOR”, Ilan Șor, a anunțat despre lansarea programului “Satul Moldovenesc”. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook.

“Dacă vă amintiți, cu 4 luni în urmă, eu am anunțat că vreau să fiu prim ministru și vreau să aduc în țară 10 miliarde de dolari, dintre care 5 credite cu rata de 1% și 5 miliarde grant pentru dezvoltarea infrastructurii și rezolvarea problemelor sociale. Chiar dacă încă nu sunt prim ministru, eu deja am început programul de investiții. Acest program de dezvoltarea a satelor din Moldova prevede investiții de 17 miliarde de lei”, a declarat Ilan Șor.

Potrivit politicianului, banii necesari pentru implementarea proiectelor sociale și de infrastructură în satele moldovenești vor fi alocați prin intermediul fondului “Visul meu”.

“În următorii 3 ani vom aloca 20 de milioane de lei pentru fiecare primărie. De anul acesta fiecare sat va primi 5 milioane de lei pentru reconstrucția drumurilor. Tot ce trebuie să faceți e să lăsați o cerere din partea primarului vostru la adresa satulbogat@sormd.com, iar angajații fondului vor lua legătura cu Dvs”, a mai adăugat politicianul.

Totodată, Ilan Șor a menționat primele tranșe vor fi expediate în septembrie 2023.

facebook.com

Leave a Reply