Skip to main content

Echipa lui Ilan Șor a devenit mult mai numeroasă și mai unită. Toate proiectele demarate, până în prezent, vor fi continuate în colaborare cu alte partide politice, în cadrul Blocului Politic „Şansă. Obligaţii. Realizări – Ş.O.R.”.

“Suntem singura echipă care și-a îndeplinit promisiunile făcute cetățenilor în campaniile electorale. Dovada – zeci de proiecte sociale și de infrastructură implementate, și alte zeci – în desfășurare. Am reușit deoarece am fost uniți, onești, profesioniști și responsabili, deoarece ne-a păsat cu adevărat de soarta țării noastre. Și în continuare vom rămâne uniți”, a declarat Ilan Șor.

Blocul Politic „Şansă. Obligaţii.Realizări. – Ş.O.R.” își propune să obțină victoria în alegerile locale, prezidențiale și parlamentare, a anunțat Ilan Șor.

“Cetățenii asociază echipa noastră cu șanse, obligații și realizări. De aceea, victoria totală va fi a noastră. Blocul nostru este deschis pentru toți cetățenii care doresc să construiască o Moldovă fericită și înfloritoare, care își văd viitorul în această țară. Noi putem să construim Europa acasă”, a adăugat Ilan Șor.

La Blocul Politic „Şansă. Obligaţii.Realizări – Ş.O.R.” au aderat Partidul Politic Moldovenesc „Ai noștri” și Partidul “Forța de Alternativă și Salvare a Moldovei”.

Ilan Șor a declarat în interviul acordat postului de televiziune “Rusia 24” că din Blocul politic „Ş.O.R.” vor face parte, cel puțin, 10 partide politice.

Leave a Reply