Skip to main content

Recent, la Constanța, România s-a organizat cea mai mare competiție de Jiu-Jitsu Brazilian(BJJ) a verii, Tomis BJJ Open GI & NO GI, ediția a VIII-a. La această întrecere sportivă au participat din nou luptătorii drochieni de la Jiu-Jitsu Brazilian, ghidați de antrenorul Alexandr Miroșnic ne informează www.observatorul.md

La Constanța s-a desfășurat competiția internațională respectivă, în care au participat peste 700 de sportivi din diferite țări. De la Clubul Sportiv „Vulturi”, au plecat la campionat 9 luptători, 8 dintre ei, întorcându-se cu medalii.

Pe locul I s-au plasat Nichita Ciumaș și Gabriel Cotoneț, locul II – Chiril Codreanu, Matvei Rotari, Veniamin Evstratii, Alexandru Miroșnic și Marius Marcu, iar locul III este posedat de Alexandru Vetreniuc.

Succesele obținute sunt din munca depusă de fiecare sportiv, dar și din iscusința antrenorului. Iar pentru aprofundarea și întărirea cunoștințelor ce vor stimula aceste succese, curând, pe la începutul lunii iulie, Stefan Hupka, centura neagră a BJJ-ului, va reveni în Molodva, și anume la Drochia, pentru a mai organiza un seminar sportiv.

Notă: Luptătorii au fost și la ediția anterioară a campionatului, din anul trecut, unde s-au reprezentat de minune și atunci: 4 – medalii de aur, 4 – de argint și una de bronz.

Leave a Reply