Skip to main content

„Continuăm să ajutăm cetățenii moldoveni care se află în prezent în Israel”. Despre aceasta a menționat Ilan Șor, care a subliniat pe rețelele de socializare că peste 100 de persoane, ce dețin bilete pentru zborurile regulate, vor putea zbura înapoi acasă, ne informează tv6.md.

„Continuăm să ajutăm cetățenii moldoveni care se află acum în Israel. Astăzi și mâine, mai mult de 100 de persoane, ce dețin bilete de zbor regulat, vor putea zbura înapoi acasă”, a scris Ilan Șor.

De asemenea, politicianul a precizat că se poartă negocieri pentru a organiza în viitorul apropiat un alt zbor charter de la Tel Aviv spre Chișinău.

„De asemenea, purtăm negocieri pentru a organiza un alt zbor charter de la Tel Aviv la Chișinău în viitorul apropiat. În fiecare zi primim sute de cereri. Promit că toți cei care mi-au cerut ajutorul îl vor primi”, a declarat Ilan Șor.

Amintim că, cu o zi înainte, la Chișinău au ajuns două grupuri de concetățeni de-ai noștri, ajutați de Ilan Șor să se întoarcă în Republica Moldova: cu un charter direct de la Tel Aviv și cu un zbor spre București, care au fost aduși apoi cu autobuzul la Chișinău.

Cu ajutorul politicianului, 315 persoane s-au întors deja acasă.

Leave a Reply