Skip to main content


De Hramul Capitalei, echipele Î.M. Regia „Autosalubritate” de evacuare a deșeurilor municipale vor lucra în regim obișnuit, ne informează Alerta.md.

Astfel, în zilele de 14 și 15 octombrie, peste 110 angajați ai operatorului municipal de salubrizare se vor afla în teren pentru a asigura la timp evacuarea deșeurilor de pe întreg teritoriul Chișinăului.

Prin urmare, 44 de șoferi și 69 de hamali vor începe activitatea sâmbătă dis-de dimineața, ora 05.30, urmând ca în următoarele două zile să colecteze și să transporte deșeurile, în vederea asigurării unui oraș curat.

La fel, ținând cont că evenimentele dedicate Hramului Capitalei, organizate de către Primăria Municipiului Chișinău, vor avea loc tradițional în Piața Marii Adunări Naționale, Î.M. Regia „Autosalubritate” va avea grijă ca și zona centrală a orașului să fie curată.
În acest sens, sâmbătă și duminică, 2 autospeciale vor fi antrenate special pentru evacuarea deșeurilor din cele 8 containere special amenajate, temporar, în PMAN.

De asemenea, toate apelurile către Dispeceratul operatorului municipal de salubrizare, care se fac la numărul de telefon 022-747-520, vor fi preluate non-stop pentru ca Întreprinderea Municipală să poată acționa rapid și eficient.

Î.M. Regia „Autosalubritate” roagă repetat și insistent toți locuitorii Capitalei să nu parcheze mașinile în apropierea platformelor și camerelor de stocare a deșeurilor, întru evitarea blocării accesului autospecialelor operatorului municipal de salubrizare.

Leave a Reply