Skip to main content

Bașcanul Evghenia Guțul a avut o serie de întâlniri de lucru de familiarizare cu personalul din departamentele Consiliului Executiv, a discutat despre necesitatea strategică a activității comune în regiune, despre cele mai necesare planuri și reforme pentru dezvoltarea pe scară largă și accelerată a autonomiei.

„Echipa noastră profesionistă a început deja să se formeze, iar noi privim cu îndrăzneală spre viitor. Nu avem nevoie de lucrători temporari și de specialiști incompetenți! Căutăm să unim oameni care sunt capabili să ia decizii corecte, să înțeleagă nevoile și interesele cetățenilor noștri”, a declarat Evghenia Guțul.

Bașcanul a subliniat că actualul guvern s-a dovedit a fi un bun exemplu despre cum o conducere greșită a țării poate duce la consecințe devastatoare.

„Nu vom permite astfel de greșeli! Împreună vom construi un viitor stabil și prosper pentru fiecare locuitor al frumoasei noastre Găgăuzii”, a promis Evghenia Guțul.

Șeful autonomiei și-a exprimat încrederea că noua echipă va face față oricăror sarcini și provocări. Totodată, cu sprijinul locuitorilor Găgăuziei, toate planurile ambițioase vor fi realizate, iar regiunea va deveni și mai prosperă.

Leave a Reply