Skip to main content

Distracție fără precedent la Comrat, de ziua municipiului, care a avut loc vineri. Zeci de mii de oameni, inclusiv oaspeți din toate colțurile țării și sute de copii, au participat la sărbătoarea organizată de Ilan Șor și echipa sa, împreună cu bașcanul Evghenia Guțul. De la ora 18:00, strada centrală a orașului a devenit neîncăpătoare pentru miile de oameni, care și-au adus și copiii la eveniment.

Cei mici s-au delectat cu dulciuri oferite gratuit, au participat la concursuri și s-au distrat cu personaje din celebrele basme și filme artistice de aventură și ficțiune. Sute de copii au strigat, într-un glas, „La mulți ani Comrat!”.

Bașcanul Evghenia Guțul a salutat mulțimea inclusiv în limba găgăuză și i-a invitat pe toți să sărbătorească pe cinste. De asemenea, ea a dat asigurări că, alături de Ilan Șor și echipa lui, va face totul pentru a transforma Găgăuzia într-un plai de vis.

Și liderul formațiunii, Ilan Șor, i-a salutat pe oamenii adunați în centrul Comratului. El a menționat că, în pofida tuturor dificultăților, Găgăuzia are potențial de dezvoltare și el va fi valorificat. „Comratul are o cultură deosebită, iar găgăuzii sunt un popor unit, care nu se lasă călcat în picioare. Noi vom dezvolta potențialul acestui plai frumos, pentru ca voi toți să vă puteți mândri eu el”, a subliniat Ilan Șor.

Oaspeții sărbătorii au avut parte de un concert extraordinar. Pe scenă au evoluat interpreții autohtoni Vitali Manjul, Valentin Uzun și formația Kolay Sesleri. Oaspeți speciali ai evenimentului au fost Dr Alban și Gafur. De asemenea, mulțimea a avut parte de un show de toboșari.

La ora 23:00, megadistracția a culminat cu un spectaculos foc de artificii!

Leave a Reply