Skip to main content

Echipa lui Ilan Șor susține persoanele cu dizabilități din Briceni, Basarabeasca, Glodeni, Ungheni, Cahul și multe alte orașe și sate ale Moldovei. Fiecare a primit un set de produse de bază, inclusiv unt, cereale, conserve și dulciuri.

Oamenii au salutat călduros și i-au mulțumit sincer echipei lui Ilan Șor.

„Nimeni nu ne ajută! Ceea ce faceți valorează mult! Vă mulțumesc din suflet!”, au spus oamenii emoționați.

În primul rând, reprezentanții Partidului ȘOR s-au deplasat la adresele unde locuiesc persoane imobilizate la pat și în scaun cu rotile. Cadourile au fost împărțite locuitorilor din Ocnița, Anenii Noi, Sîngerei, Drochia – tuturor celor care au nevoie în mod special de atenție și comunicare.

„Suntem încrezători că ajutorul ar trebui să fie exact așa – țintit. Discutând, servind un ceai împreună, ascultând ce îi doare. Acest lucru este foarte necesar. Sunt recunoscător echipei mele, care mă ajută sincer. Fiecare are o inimă foarte bună”, a spus Ilan Șor.

El a subliniat că echipa sa pur și simplu nu are dreptul de a lăsa persoanele cu dizabilități în voia sorții, văzând în ce condiții deplorabile i-a adus actuala guvernare. Ilan Șor a remarcat că el și echipa sa rămân aproape de toți cei care au nevoie de sprijin.

       

Leave a Reply