Skip to main content

Evenimentele desfășurate în cadrul proiectului „Din tot sufletul”, implementat de către echipa lui Ilan Șor, a adunat și weekendul trecut mii de copii, tineri, adulți și persoane în vârstă în mai multe localități din țară. Dedicat instituției familiei, acesta valorifică căsătoria tradițională și relațiile armonioase, bazate pe dragoste și respect, între toți membrii familiei.

Prezent la evenimentul organizat în orașul Chișinău, deputatul din partea echipei lui Ilan Șor, Vadim Fotescu, i-a încurajat pe participanți să păstreze și să promoveze familia tradițională, deoarece, spune el, stă la temelia unei societăți sănătoase și puternice:

„Sunt mândru să văd atât de multe familii alături de copii. Sincer vă spun, bucuria și zâmbetele de pe fețele copiilor mă face fericit. Vă asigur, noi vom face tot posibilul ca toți copiii din țara noastră să aibă o copilărie frumoasă, iar fiecare zi din viața lor să le aducă doar bucurie.”

Părinții și bunicii prezenți la eveniment au apreciat devotamentul echipei lui Ilan Șor față de instituția familiei și măsurile întreprinse, în ultimii ani, pentru ajutorarea familiilor tinere sau cu mulți copii.

„Este un eveniment minunat. Cât de frumos este să văd atât de multe cupluri cu copii, care se află aici pentru a petrece timpul împreună și pentru a onora familia și valorile tradiționale. Mulțumesc din suflet echipei lui Ilan Șor pentru acest proiect frumos, care face familiile noastre mai unite și mai împlinite”, a mărturisit un tată.

„Am petrecut o zi plină de emoție. Împreună cu familia mea, am trăit o experiență fantastică. Ne-am distrat, am dansat, am participat la concursuri. Apreciez proiectul Din tot sufletul”, și îl consider binevenit, mai ales în condițiile în care familia tradițională este afectată de migrație și sărăcie”, a menționat o mamă.

În fiecare weekend, în cadrul proiectului „Din tot sufletul”, sunt organizate concerte, concursuri și distracții cu animatori și tombole cu premii frumoase, în mai multe  localități din țară, printre care Briceni, Edineț, Ungheni, Orhei, Cahul, Comrat, Ceadîr-Lunga, Chișinău, Vulcănești, Bălți și alte centre raionale și orașe.

Toată lumea, de la mic la mare, se distrează, ascultă muzică, cântă în unison și dansează. Și în această săptămână, echipa lui Ilan Șor așteaptă cetățenii la evenimentele distractive, care vor fi desfășurate în toată țara, în cadrul proiectului „Din tot sufletul”.

„Din tot sufletul” reprezintă o continuitate a proiectului de succes „Vârsta de Aur”, care a reunit  zeci de mii de pensionari din întreaga țară. De asemenea, în colaborare cu autoritățile locale, echipa lui Ilan Șor implementează diverse proiecte în sprijinul familiei tradiționale. Printre acestea se regăsește și  „Capitalul matern”, un program în cadrul căruia mamele primesc indemnizații unice la nașterea copilului și beneficiază de ajutor financiar. În același timp, parcul de distracții OrheiLand care adună, în fiecare an, mii de vizitatori din țară și străinătate, oferă posibilitatea familiilor să-și petreacă frumos timpul împreună și să beneficieze gratuit de toate distracțiile disponibile.

Leave a Reply