Skip to main content

Cristina Vulpe, Partidul Politic Șansă : „Am depus cererea de participare la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. Mă consider un cetățean îngrijorat și sunt pregătită să rezolv activ problemele orașului.

În loc să reparăm drumurile, trebuie să construim altele noi, și nu să peticim găurile; în loc să vopsim băncile vechi din curți, trebuie să modernizăm complet curțile. Este necesar să se construiască sectoare noi pentru a decongestiona orașul, să se realizeze o reconstrucție totală a vechiului fond de locuințe, să se creeze o structură modernă pentru deservirea de înaltă calitate a blocurilor. Este mult de lucru!

Trebuie să dăm orașului șanse să se dezvolte AICI și ACUM, și nu într-o perspectivă îndepărtată, așa că în viitorul apropiat voi prezenta un program de dezvoltare a municipiului Chișinău. Pe 5 noiembrie, locuitorii capitalei ar trebui să se gândească cum vor să fie orașul iubit și să facă o alegere care să îmbunătățească viața lor, precum și viața familiei și prietenilor. În curând îmi voi prezenta programul de dezvoltare a orașului”.

Leave a Reply