Skip to main content


Tânăra de 19 ani, care ieri și-a pierdut viața în urma unui accident rutier, s-a dovedit a fi una una din cele două tinere din Bălți care anul acesta a reușit să i-a 10 pe linie la examenele de Bacalaureat, scrie alerta.md.

Este vorba despre Melania Cernat, o tânără care a absolvit liceul „Mihai Eminescu” cu o medie de 9, 95 fiind scutită de proba la geografie și limba engleză după ce a ocupat locul I la olimpiadele republicane la aceste materii.

Melania a fost scutită de examenul la limba engleză de două ori, iar pe lângă victoria la olimpiadă, tânăra deținea și certificatul internațional Cambridge C1.

Într-un interviu pentru NordNews, aceasta declara că:

„Aș spune că examenul pentru permisul de conducere a fost mult mai emoționant. Școala mi-a luat mult timp, mă pregăteam intens de testele din perioada anului școlar, cât și de examenul de bacalaureat, dar mi-a rămas mult timp și pentru viața personală”.

Amintim că în după-amiaza zilei de ieri, tânăra a decedat, după ce s-a răsturnat cu un automobil de marca Geely, în localitatea Mărăndeni, din raionul Fălești.

Leave a Reply