Skip to main content


PAS și Maia Sandu au discreditat și falimentat parcursul european al R. Moldova. De această părere este liderul partidului „Șansa”, Alexei Lungu. În cadrul emisiunii PULS de la Orizont TV, politicianul a acuzat guvernarea că ar folosi această promisiune pentru a-și satisface propriile necesități.

ALEXEI LUNGU, liderul partidului „ȘANSA”: Astăzi visul european și valorile europene sunt practic folosite și violate de actuala guvernare. Fiindcă după valorile europene se ascunde o inflație 35%. După valorile europene se ascunde o indexare de pomană a pensiilor. După această integrare se ascund salariile exorbitante pe care le au șefii de instituții de stat. Oare acerta este parcursul european pe care-l vrea R. Moldova? Ce a făcut actuala guvernare din 2019 până acum? Cetățenii sunt dezamăgiți de parcursul european nu din cauza Bruxellesului, Parisului sau Berlinului. Oamenii sunt dezamăgiți de parcursul european din cauza Maiei Sandu și a PAS-ului, și nu mai cred astăzi în parcursul european.

Lungu a declarat că oamenii vor schimbări acum, nu promisiuni goale.

ALEXEI LUNGU, liderul partidului „ȘANSA”: Alternativa mea este să merg în sat, să ascult problemele oamenilor și să le dau astăzi soluții, nu mâine. Că noi tot îi hrănim cu faptul că o să ajungem în UE. Dar noi știm că înseamnă aderarea la UE, noi nici în 10 ani nu o să fim țară membră.

Deocamdată reprezentanții guvernării și nici aparatul prezidențial nu au comentat aceste declarații.

Leave a Reply