Skip to main content

O curte proaspăt amenajată la Orhei – un nou rezultat al colaborării dintre echipa lui Ilan Șor și Partidul “ȘANSĂ”, anunță formațiunea într-un comunicat de presă, ne informeaza Alerta.md.

„Grație cooperării dintre partidul “ȘANSĂ” și echipa lui Ilan Șor, Moldova continuă să se schimbe în bine. Un exemplu viu este proiectul de renovare a curții de pe strada Ion Iachir 2 din Orhei.

În urma unui management bun și investițiilor atrase, s-a asfaltat un kilometru de drum, s-au instalat noi bănci și coșuri de gunoi, s-au reconstruit trotuarele și s-a betonat un șanț de scurgere. Aceste schimbări au dat nu doar un efect estetic, ci au îmbunătățit semnificativ și calitatea vieții locuitorilor”, se menționează în comunicat.

Alexei Lungu, liderul partidului “SANSĂ” și primar interimar al orașului Orhei, a subliniat că “această renovare este o nouă victorie nu doar a echipei noastre, ci a tuturor locatarilor acestei curți”. Potrivit lui, s-a mai făcut un pas pentru a transforma Orheiul “în cel mai frumos și prosper oraș din Moldova și nu doar”.

Leave a Reply