Skip to main content



Partidul “Şansă” şi-a prezentat candidaţii la funcţiile de primari ale municipiilor Bălţi şi Orhei, dar şi programele electorale ale acestora. Pretendentul formaţiunii pentru capitala de nord a ţării, Victoria Şapa, a vorbit despre proiectele care vor schimba radical viața locuitorilor în bine. Totodată, Alexei Lungu, care aspiră la fotoliul de primar de Orhei a menționat că va păstra și va continua toate proiectele bune realizate în municipiu, tv6.md.

Printre priorități, Victoria Şapa a evidențiat program de renovare care va permite locuitorilor municipiului Bălți să se mute din case vechi în cele noi, precum și amenajarea curților, modernizarea grădinilor publice, scuarelor, sistemului de iluminat stradal, repararea drumurilor şi asigurarea transportul public gratuit pentru toți orăşenii, precum și construirea unui cinematograf modern și a parcului de distracții „NordLand” cu acces gratuit pentru toţi.

O atenție deosebită, a spus ea, va fi acordată sprijinului social. Pentru pensionarii cu pensia mai mică de 5.000 de lei se prevede o plată suplimentară de 1.000 de lei, iar familiile cu copii vor primi capital matern, a remarcat Victoria Şapa.

VICTORIA ŞAPA, candidata Partidului “Şansă” la funcția de primar al municipiului Bălți: „Și, bineînțeles, nu uităm de pensionarii noștri dragi și respectați și includem programe sociale speciale pentru pensionari. Toate astea sunt lucruri de bază, fără de care este imposibil să începem dezvoltarea municipiului”.

Victoria Şapa va figura cu numărul șapte în buletinul de vot.

Candidatul partidului “Șansă” la funcția de primar al Orheiului, Alexei Lungu, promite că va continua modernizarea municipiului.

Printre obiectivele de amploare se numără modernizarea fondului locativ, renovarea tuturor școlilor, construcția unui complex sportiv cu piscină olimpică și a unui cinematograf modern. Alexei Lungu a mai promis ajutor financiar în valoare de 1.000 de lei tuturor pensionarilor cu pensia mai mică de 3.000 de lei.

ALEXEI LUNGU, candidatul Partidului “Şansă” la funcția de primar al municipiului Orhei: „Astăzi noi începem o nouă etapă și echipa partidului Șansă merge înainte pentru a continua lucrurişe frumoase și pentru a crea lucruri noi aici, în Orhei. Știm cu toții că sunt vremuri grele, dar aici, la noi în Orhei, noi avem grijă de fiecare om”.

Alexei Lungu va figura pe locul șase în buletinul de vot.

În cadrul acestor evenimente deputații independenți ai formațiunii declarate neconstituționale “ŞOR” și-au exprimat sprijinul față de candidații formațiunii “Şansă”. Ei au subliniat că scopul lor este păstrarea și continuarea proiectelor sociale și de infrastructură de succes demarate în Moldova de Ilan Şor.

Leave a Reply