Skip to main content

Cunoscuta vedetă de televiziune Diana Rotaru a născut o fetiță perfect sănătoasă la un centru medical privat din Chișinău, iar emoțiile transmise de artistă au fost pe măsură. Aceasta a postat pentru fanii săi un mesaj pe rețelele de socializare în care a a mulțumit tuturor pentru suport și sfaturi utile, ne informează alerta.md.

Diana Rotaru: ”Bine ai venit în viața noastră bebelina mică!!! Suntem o inimă pentru totdeauna! Dragilor, vă mulțumim pentru mesajele atât de frumoase și prețioase, susținere emoțională și sfaturi utile. Doamne-ajută tuturor părinților!”

Diana a acordat un scurt interviu unui portal de știri în care a povestit cum a născut, cine i-a fost alături și cum se simte la prima naștere.

Tânăra mămică s-a bucurat alături de soțul său de primul lor copil și a mărturisit că proaspătul tătic este foarte fericit că are o fetiță.

”A ornat camera maternității cu zeci de baloane și flori. Când am văzut fetița nu mă opream din plâns, o senzație de renaștere a mea odată cu ea. A fost naștere prin cezariană, la recomandarea medicului obstetrician-ginecolog Elena Parpauț, care a monitorizat toată sarcina și m-a ajutat să nasc fetița. S-a născut la 38 de săptămâni, 50 cm, 3 kg. Tati era atât de emoționat, a zis că suntem prințesele lui. A spus că ne iubește mult! Și-a dorit mult o fetiță, acum este cel mai fericit tătic”, a recunoscut vedeta.

Diana a mai spus pentru publicație că se simte împlinită: ”Îmi doream de mult să trăiesc sentimentul de mamă și să port cu demnitate acest nume”.

Leave a Reply