Skip to main content


Deputata Marina Tauber îndeamnă întreprinderea Energocom să accepte oferta făcută de Ilan Șor, cu privire la posibilitatea aprovizionării Republicii Moldova cu gaz ieftin, și să o apeleze pentru a discuta detalii. Despre aceasta politiciana a scris pe pagina personală de Facebook, ne informează alerta.md.

“Domnul Ilan Șor a făcut o declarație foarte importantă pentru întreaga țară. El s-a adresat direct companiei Energocom cu propunerea de a aproviziona Republica Moldova cu gaz ieftin, cumpărându-l de la un furnizor de încredere la un preț de doar 137$ per mia de metri cubi. Acest lucru va face posibilă aprovizionarea locuitorilor din întreaga țară cu gaze naturale la prețul de 10 lei pentru un metru cub, ceea ce reprezintă aproape jumătate din tariful actual. Sunt gata să mă întâlnesc oricând cu reprezentanții Energocom pentru a discuta toate detaliile, a oferi contactele furnizorului și a contribui la încheierea rapidă a contractului, care, fără exagerare, este așteptat de locuitorii întregii țări”, a menționat Marina Tauber.

Politiciana a amintit că gazul propus de Ilan Șor se află în sistemul de stocare și transport al gazelor naturale al UE. Ea a subliniat că volumul livrat va permite asigurarea continuă a tuturor cetățenilor și agenților economici, pe durata a patru luni. Excepție face Termocom.

“Iarna deja a început, haideți să acționăm! Sper că Energocom va profita de acordurile noastre și atunci, datorită lor, mult mai mulți oameni își vor putea permite să-și încălzească locuințele în această iarnă decât iarna trecută! Moldovenii nu trebuie să înghețe din cauza tarifelor exorbitante ale Moldovagaz, iar noi vom face tot ce ne stă în putință pentru a-i ajuta”, a subliniat Marina Tauber.

În concluzie, politiciana a îndemnat reprezentanții Energocom să o contacteze la numărul de telefon: +37379619656.

Leave a Reply