Skip to main content

Veaceslav Platon susține că vaccinul de 1000-2000 de oameni condamnați la 15 ani pentru participarea la uzurparea puterii – acesta este antidotul care va crea un angajament durabil pentru respectarea legii, declară Veaceslav Platon.

Alegerile locale au trecut. Poporul deștept a decriptat toate mesajele. Degrabă, PASdiucii își vor strânge valiza. Vor avea de transferat cash-ul în Occident, să-și vândă bunurile ne informeaza omniapres.md

Corciturile de mâna a doua va trebui să-și acumuleze documentele pentru a compărea în fața procurorilor duri și agresivi. Deși, membrilor Comisiei pentru Situații Excepționale, CEC-ului, judecătorilor, puțin probabil să le ajute asta.

Uzurparea puterii în componența unei organizații criminale. Așa se va încheia cel de-al treilea cerc al dictaturii moldovenești, constată Veaceslav Platon.

La început Voronin. O mică pauză. Apoi Plahotniuc. Un mic dezgheț. Acum se termină perioada Sandu. Toți dictatorii și acoliții lor au scăpat nepedepsiți. Acest cerc vicios se va repeta la nesfârșit, până va apărea o voință politică fermă de a distruge o clasă întreagă de oameni din structurile publice, gata să execute orice comandă din motive exclusiv carieriste.

Veaceslav Platon declară că vaccinul de 1000-2000 de oameni condamnați la 15 ani pentru participarea la uzurparea puterii, va crea un angajament durabil pentru respectarea legii și va da naștere dragostei față de principiile democrației. Oricât de trist ar suna, dar fără acest antidot nu vom putea ajunge la un viitor civilizat. Respectarea legii trebuie să fie absolută!, mai susține Veaceslav Platon.

Leave a Reply