Skip to main content

Surprizele se țin lanț, la OrheiLand, cel mai mare parc de distracții din țară și unde totul este gratuit. În fiecare weekend, la OrheiLand, sunt organizate concerte, programe cultural-artistice și distractive, dar asta nu e tot. Din această săptămână, în fiecare sâmbătă, toți copiii care vor merge la OrheiLand vor primi, pe parcursul întregii zile, înghețată gratis. Anunțul a fost făcut de către primarul de onoare al municipiului și raionului Orhei, Ilan Șor, la inițiativa căruia a fost construit OrheiLand și care vrea ca vara aceasta să fie una de neuitat pentru toți vizitatorii parcului.

„Dragi prieteni, OrheiLand este unic în Moldova. Cel mai mare parc de distracții de la noi, dar și din regiune este vizitat, anual, de un milion de oameni atât vara, cât și iarna. Scopul acestui proiect, implementat la inițiativa mea, este de a le oferi copiilor bucurie, zâmbete și fericire. Acest parc este unic și pentru faptul că este ca o insulă a comunismului echitabil. La OrheiLand, totul este gratuit. Și asta deoarece, nu vreau ca cei mici să-și permită sau să nu-și permită să se distreze la atracțiile de pe teritoriul parcului în funcție de posibilitățile financiare ale părinților. De asemenea, OrheiLand este o insulă a visurilor și fericirii, care arată ce fel de țară construiesc împreună cu echipa mea”, a declarat Ilan Șor, într-un mesaj video pe pagina sa de Facebook.

Prin urmare, din această săptămână, sâmbăta, copiii vor primi înghețată gratis.

„Vara aceasta este plină de surprize, la OrheiLand. Printre acestea se numără și faptul că, din această săptămână, în fiecare sâmbătă, toți copiii care vor veni la OrheiLand vor primi, pe parcursul întregii zile, înghețată gratis. Vă invit în parcul de distracții, vă îndemn să vă bucurați și să vedeți care este modelul de dezvoltare  pe care îl punem în aplicare în toată Moldova. Vă iubesc!”, a adăugat Ilan Șor.

Mii de copii și părinți din întreaga țară au mai primit înghețată gratuită, din partea lui Ilan Șor, în 1 iunie, de Ziua Copilului, când a fost dat startul unui nou sezon estival la OrheiLand.

Tot la inițiativa lui Ilan Șor, în fiecare weekend, la OrheiLand sunt organizate concerte, cu artiști de renume, și alte programe cultural-artistice și distractive atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Începând din 1 iunie și până la încheierea sezonului estival, OrheiLand activează de marți până duminică, de la ora 10:00 până la 21:00.

Leave a Reply