Skip to main content

Cel mai nou cartier de la Orhei – Lupoaica, se dezvoltă dinamic și devine tot mai confortabil pentru localnici. Recent, aici au fost renovate două străzi, iar în curând va apărea un complex sportiv. Zona va fi amenajată cu parcări și locuri de odihnă , ne informeaza sinteza.org.

Încurajarea practicării sporturilor este unul dintre obiectivele echipei lui Ilan Șor. Tocmai de aceea, fiecare sector al orașului este asigurat cu infrastructura necesară. În cartierul Lupoaica a fost identificat un teren pentru construcția unui complex masiv multifuncțional, cu teren de fotbal, de baschet, de volei și o pistă de alergare.

Administrația municipală planifică să construiască și tribune, pentru comoditatea spectatorilor și pentru oferirea posibilității de a organiza competiții. De asemenea, vor fi instalate boxe-vestiare separate cu grup sanitar și duș. O altă boxă va fi destinată păstrării echipamentului sportiv.

Pe lângă terenurile de fotbal, baschet și volei, planul complexului sportiv include un teren cu instalații pentru fitness, iar terenul de joacă din apropiere va fi renovat. Întreaga zonă va fi asigurată cu bănci și zonă verde. Construirea unui complex sportiv modern va fi un eveniment așteptat de către locuitorii orașului.

Din 2015 și până în prezent, la inițiativa Ilan Șor, au fost construite patru terenuri de sport moderne și multifuncționale, în sectoarele Nistreana, Lupoaica, Nordic și Centru din municipiul Orhei. Acestea corespund standardelor internaționale, materialele utilizate sunt de calitate superioară, în plus, sunt dotate cu sisteme de iluminare, fapt ce permite folosirea acestora și în timpul nopții. Terenurile sunt deschise pentru toți iubitorii de fotbal, dar și alte tipuri de sport. Ilan Șor și echipa sa au menționat de mai multe ori că dezvoltarea sportului și promovarea unui mod de viață activ se numără printre priorități.

De asemenea, Ilan Șor și echipa sa au susținut organizarea mai multor competiții sportive, care s-au desfășurat în orașul Orhei. Printre acestea se numără și campionatul „Triathlon Triumph”, care combină trei discipline sportive simultan: înot, ciclism și alergare și la care pot participa sportivii profesioniști, începători și amatori.

 

Leave a Reply