Skip to main content

Toată țara imobilizată! Nici operatorii de transport ai rutelor regulate din nordul țării nu au ieșit pe linii ne informează Realitatea.md.

Transportatorii din nordul țării, la fel nu au ieșit pe linii astăzi, 7 februarie, în semn de protest față de refuzul autorităților de a ajusta tarifele pentru călătorii. Și la Gara Auto din Soroca lipsesc microbuzele care fac legătura între Soroca și Chișinău.

În același timp, transportul de pasageri, care face legătura dintre centrul raional și satele raionului activează în regim normal.

Contactat telefonic de redacția Realitatea.md, președintele Consiliului Asociației Patronale a Operatorilor de Transport Auto, Oleg Alexa a declarat că la acest moment nu s-a ajuns la un dialog cu Ministerul Infrastructurii.

Am avut un mic dialog cu Cancelaria Stat sau a Guvernului să vedem dacă vor fi ceva semnale îmbucurătoare”, a declarat Oleg Alexa.

Amintim că transportatorii au anunțat pentru 7, 8 și 9 februarie suspendarea rutelor regulate naționale în semn de protest. Aceasta după ce nu au primit un răspuns din partea autorităților la solicitarea lor ca Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale să prezinte calcule reale ale tarifului la serviciile de transport și la serviciile de autogară.

Leave a Reply