Skip to main content

Moldovenii stabiliți cu traiul sau aflați la muncă peste hotarele țării, numiți “diasporă”, se căiesc pentru votul dat PAS și Maiei Sandu. În acest context, au un mesaj pentru cei de acasă, a relatat Ion Cojocari, președintele raionului Glodeni.

“Astăzi aflându-mă câteva ore prin centrul orașului Glodeni m-am întâlnit cu mai multă lume, orășeni, consătenii, prieteni și mulți oameni din DIASPORĂ, în luna August mulți din diasporă vin acasă în Moldova.

 

 

Am discutat la diferite teme, probleme cu care ne confruntăm noi aici, probleme cu care se confruntă diaspora acolo unde sunt.

 

 

Oamenii din Diasporă mi-au zis că ei primesc foarte multe reproșuri de la concetățenii noștri de acasă, practic nu-i discuție prin care să nu li-se reproșeze că au votat Maia Sandu și PAS, iar lucrurile în țară sau înrăutățit, și ei ar avea vreo vină.

Totodată m-au îndemnat, Ion mai vorbește cu lumea, explică-le că noi am avut intenții bune, noi am vrut schimbarea promisă, am avut speranțe că lucrurile se vor schimba spre bine, însă cu părere de rău nici o promisiune făcută nu a fost îndeplinită, mai ales în raport cu Diaspora, lor li-sa promis “marea și sarea”.

Dragi concetățeni, Nu au Oamenii noștri din DIASPORĂ nici o vină, ei au fost mințiți așa ca și unii din noi, haideți mai bine să ne bucurăm de prezența lor acasă și să-le Mulțumim pentru faptul că contribuie cum pot la întreținerea copiilor, părinților rămași în Moldova și la dezvoltarea acestui stat”, a relatat Cojocari.

Leave a Reply