Skip to main content


La Bălți va fi construit parcul de distracții NordLand, iar guvernarea nu va reuși să împiedice echipa lui Ilan Șor să realizeze visurile copiilor”. Despre aceasta a scris pe Facebook vicepreședintele Partidului “ȘOR” și deputatul Marina Tauber, după ce s-a întâlnit la OrheiLand cu mai multe familii din Bălți. Bălțenii au reușit să viziteze parcul de distracții datorită proiectelor lansate la inițiativa lui Ilan Șor “Excursii în OrheiLand” și „OrheiLand vine după tine acasă”.

„Îmi pare foarte rău că încă nu am reușit să construim în Bălți multașteptatul NordLand, promis de către Ilan Șor și de mine în campania preelectorală din anul trecut  pentru postul de primar al municipiului Bălți. Și, chiar dacă victoria noastră a fost furată, acum asta nu le va reuși. Și eu vă promit, dragii mei, că NordLand va exista la Bălți. Și noi, neapărat, vom avea posibilitatea să-l vizităm gratuit în fiecare zi, cât vom dori”, a mărturisit Marina Tauber.

Politiciana a subliniat că NordLand va deveni cartea de vizită a zonei de nord a Moldovei, unde, la fel ca la OrheiLand, visurile și dorințele copiilor vor fi îndeplinite.

“Unul dintre cele mai importante proiecte pentru toată familia – parcul imens de distracții NordLand va deveni o bijuterie a Bălțiului și a întregii regiuni de nord a Moldovei. Și va fi o mare fericire și bucurie pentru copiii și tineri. La OrheiLand, datorită susținerii lui Ilan Șor, copiii și tinerii au posibilitatea să se odihnească bine, să se distreze, să se bucure de vară și vacanță. Sunt sigură, totul vom reuși!”, a concluzionat Marina Tauber.

Leave a Reply