Skip to main content

Echipa lui Ilan Șor are soluții pentru problemele bălțenilor. O dovadă reprezintă proiectele sociale și de infrastructură realizate în Orhei și în alte localități, conduse de reprezentanții Partidului “ȘOR”. Despre aceasta a scris pe Facebook vicepreședinta formațiunii, Marina Tauber, după întâlnirile cu locuitorii municipiului Bălți.

Politiciana a reluat vizitele de lucru în orașul Bălți acum câteva săptămâni. Ea s-a întâlnit cu sute de bălțeni și a discutat despre problemele lor stringente. Majoritatea sunt caracteristice pentru Republica Moldova și afectează calitatea vieții cetățenilor.

„Din păcate, în orașul Bălți și în suburbii nivelul de viață este foarte scăzut. În același timp, autoritățile locale și centrale nu acționează și nu se grăbesc să-i ajute pe locuitori”, a menționat Tauber.

Marina Tauber a promis că echipa lui Ilan Șor va rezolva problemele existente, inclusiv ale locuitorilor din satele Sadovoe și Elizaveta, amintind despre experiența imensă a Partidului “ȘOR” în această direcție.

“Noi oferim un exemplu întregii țări, reparând și inaugurând noi drumuri, modernizând grădinițele și școlile, instalând iluminatul stradal, amenajând locuri de joacă și parcuri, precum și oferirind sprijin social la toate nivelurile. Noi spunem că aceasta este posibil! Tot ce este nevoie – o dorință reală și un management eficient”, a argumentat politiciana.

Marina Tauber a anunțat că va continua să se întâlnească cu locuitorii orașului Bălți. În baza problemelor identificate, echipa lui Ilan Șor va elabora un plan de acțiuni.

“Începând de astăzi, după discuțiile cu bălțenii, voi comunica despre necesitățile și solicitările lor, și voi ține o agendă a întâlnirilor. Totodată, voi prezenta viziunea noastră referitor la cum trebuie soluționate aceste probleme. Avem experiența necesară și putem miza pe susținerea Liderului nostru Ilan Șor”, a dat asigurări Marina Tauber.

Leave a Reply