Skip to main content

De data aceasta, în organizația teritorială Edineț, unde vice-președintele organizației, Andrei Ghețu acuză reprezentanții formațiunii de lipsă de transparență.

Andrei Ghețu a dat buzna la o ședință a biroului OT PAS Edineț, membrii cărora s-au prezentat drept “staff electoral”, și a avut un schimb de replici cu colegii lui de partid.

Ghetu Andrei declară că la convenție am fost ales vicepreședinte a OT PAS Edineț cu cele mai multe voturi de oamenii din raion care au lucrat și au dorit să fie totul transparent deoarece știiau că lupt cu corupția și nu pretind la banul public, însă poftim cînd suntem în ajun de alegeri locale ei au găsit motiv să mă înlăture din birou, de ce ???

Deoarece eu cer procesele verbale semnate tot de mine pe curat, ei zic că eu nu am treabă la ele.Faceți concluzii oameni buni despre cei ce vor să ajungă în funcții la Edineț.

Discuția a fost transmisă în direct pe o rețea socială.

Dar în funcții ajungănd credețimă este mult de lucru cu documentele care au fost făcute fictiv și banii furați și orașul în loc să fie ca pe palmă este furat și banul public rămas pe hîrtie, declară Ghetu Andrei.

Leave a Reply