Skip to main content

Președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, împlinește astăzi frumoasa vârstă de 35 de ani. Cu această ocazie, echipa politică pe care a fondat-o și pe care o conduce cu înțelepciune și dăruire îi transmite cele mai curate gânduri și urări de bine și fie ca această aniversare să-l apropie și mai mult de împlinirea visurilor sale.

Ilan Șor este, de departe, cel mai tânăr lider politic din țară, dar în același timp, este unul dintre puținii, dacă nu chiar singurul, care dă dovadă de o maturitate uluitoare și de o capacitate extraordinară de a interpreta realitățile. Este omul care înțelege ca nimeni altul trăirile lăuntrice ale poporului nostru și este realmente preocupat exclusiv de soarta și bunăstarea fiecărui cetățean.

Deși are aproape aceeași vârstă ca și statul Republica Moldova și, în timp ce alți tineri din generația lui abia își formează percepțiile, atitudinile și scara de valori, Ilan Șor și echipa noastră au reușit să facă foarte multe lucruri extraordinare pentru popor, mult mai mult chiar decât toate partidele la un loc, care au guvernat până acum țara noastră și care au avut toată puterea în mâinile lor. El nu a avut puterea în mâinile sale, în schimb a avut și are voință de a schimba lucrurile în bine, ceea ce este mai important decât toate pârghiile pe care care ți le oferă puterea.

Adevărata forță a unui lider politic constă nu în pârghii administrative, ci în măreția sufletului, în tăria de caracter și în puterea minții. Din acest punct de vedere, tânărul Ilan Șor este de multă vreme la vârsta înțelepciunii, spre deosebire de toți oponenții săi politici, care, de cele mai dese ori, fac front comun ca să i se împotrivească.

Noi, coechipierii, colegii, tovarășii săi de drum vrem să-i transmitem astăzi recunoștința pentru felul în care știe să lucreze PENTRU OAMENI și îl asigurăm de toată susținerea și respectul nostru. Astăzi, când țara este, din nou, la grea încercare, sute de mii de oameni își îndreaptă privirile către el și mizează pe capacitatea și dorința lui inepuizabilă de a-i proteja și de a le apăra interesele.

Este o povară grea, mult prea grea pentru un om atât de tânăr, cu toate acestea, știm că Ilan Șor are toate calitățile și, cel mai important, voință și capacitate să-și îndeplinească exemplar misiunea. Așa cum a făcut și până acum.

Sănătate, putere și răbdare Vă dorim, stimate domnule Președinte Ilan Șor.

La mulți ani fericiți!

Leave a Reply