Skip to main content

Am ajuns la următoarea destinație – orașul Florești!

Moldova pentru mine este Patria mea, iar eu îmi doresc ca acest stat să nu fie vândut și dat pieirii, dar să avem curajul, toți împreună să luptăm pentru bunăstare și prosperitate.

Am primit o satisfacție nemaipomenită astăzi la Florești, comunicând cu moldoveni, ruși, ucraineni și romi.

Sunt ferm convins că trebuie să uităm pentru totdeauna de stilul de lucru haotic și neprofesionist al actualei guvernări și să acționăm rapid și puncual pe fiecare domeniu.

Orașul Florești este delăsat vizibil ceea ce este de neînțeles. Noi v-am ascultat cu atenție și ne-am notat toate problemele stringente pe care le-ați abordat. Este o absurditate să trăiești în sec. XXI fără condiții decente pentru viață. Cu toate acestea, realitatea este una dură, iar guvernarea face tot posibilul ca să umilească propriul popor, îngenunchiat în sărăcie și deznădejde.

Este atât de important să purtăm acest dialog cu fiecare, pentru că doar așa aflăm pulsul adevărat al comunității.

Echipa Partidului ”ȘANSĂ”, pe care am creat-o și pe care o reprezint este gata să facă totul ca viața dumneavoastră să fie nu pentru a supraviețui, ci pentru a trăi decent.

Ne planificăm să vă prezentăm o strategie de îmbunătățire a iluminatului în oraș, să aducem bucurie pentru copii, construind terenuri de joacă, să realizăm proiecte de infrastructură menite să aducă drumuri comode pentru trafic, să organizăm zone de agrement în parcuri și să montăm bănci pe traseele centrale. Totul este posibil, având un scop bine definit, așa cum ne dorim noi.

Vă promit că echipa Partidului „ȘANSĂ” va colabora cu specialiști calificați și va organiza periodic consultări publice transparente ca fiecare locuitor să fie auzit, iar cei cu inițiative să participați activ în construirea unui viitor luminos acasă, la baștina dumneavoastră, orașul Florești.

Leave a Reply