Skip to main content

Municipiul Orhei a fost martorul încă a unei transformări frumoase. Una dintre ultimele curți de bloc, de pe strada Vasile Lupu 3, a fost inaugurată, după restaurare și amenajare.

Până nu demult, aceasta avea o priveliște dezolantă: cu stradele crăpate, fără trotuare și spații de joacă și recreere. Acum, ograda a devenit un spațiu modern și confortabil pentru toți locatarii.

Tradițional, localnicii au fost felicitați de către primarul de onoare Ilan Șor și viceprimarul Valerian Cristea.

Ilan Șor a dat asigurări că proiectele de modernizare vor continua, pentru a spori confortul și calitatea vieții orheienilor.

“Modernizarea curților blocurilor din municipiul Orhei reprezintă angajamentul nostru pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor, și pentru crearea unui mediu unde fiecare familie să se simtă confortabil. În calitate de primar de onoare, vă asigur că vom continua să implementăm în municipiul Orhei proiecte de dezvoltare durabilă și de îmbunătățire a accesului la servicii de calitate”, a declarat Ilan Șor.

Valerian Cristea și-a manifestat recunoștința față de muncitori, și i-a îndemnat pe locatari să protejeze rezultatul muncii lor.

“Aș vrea să mulțumesc întregii echipe implicate în acest proiect, de la arhitecți până la muncitori. Cu eforturi unite, am reușit să aducem la viață și această curte, și să oferim confort viitoarelor generații. Important este să apreciem și să păstrăm ceea ce am creat”.

Locatarii blocului și-au exprimat entuziasmul și mulțumirea față de modernizarea curții.

“Ne bucurăm că avem un loc unde copiii noștri se pot juca în siguranță și unde putem socializa cu vecinii. Mulțumim autorităților pentru această transformare frumoasă”, a împărtășit o locatară.

“Este minunat să vezi cum locul în care trăiești devine confortabil și plăcut. Suntem fericiți să avem o curte frumos amenajată, îngrijită, cu stradele asfaltate și spații de joacă”, a spus un locatar.

În perioada în care municipiul Orhei a fost condus de echipa lui Ilan Șor, au fost reabilitate și amenajate peste 100 de curți de bloc.

Leave a Reply