Skip to main content


O veste bună pentru Găgăuzia și locuitorii ei! De acum înainte, ei vor plăti doar 10 lei pentru un cub de gaz.Este un preț mult mai mic, decât în întreaga țară. Acesta este un mare succes al Bașcanului Găgăuziei și al echipei lui Ilan Șor. Împreună, au realizat ceva foarte important pentru locuitorii Găgăuziei,  pentru care ei vor fi foarte recunoscători. Evghenia Guțul a demonstrat că este un politician și un lider care face totul pentru poporul său.

„10 lei pentru un metru cub de gaze. O companie din Turcia a semnat un contract cu un mare trader european pentru achiziționarea gazului direct din sistemul european de aprovizionare cu gaz”, a spus ea.

La rândul său, compania turcă a semnat un contract cu un operator licențiat din Moldova pentru livrarea gazului la un preț special. Este un ajutor serios pentru locuitorii autonomiei, care își plătesc facturile cu dificultate. De altfel, ca și toți ceilalți locuitori ai Moldovei.

Evghenia Guțul a promis că echipa lui Ilan Șor va încerca să negocieze tarife mici și pentru locuitorii din raioanele Orhei și Taraclia. Avem încredere, îi va reuși.

Leave a Reply