Skip to main content


Fiul avocatei Natalia Sprincean, Ștefan Sprincean de 28 ani, stabilit cu traiul în Statele Unite ale Americii, a decedat ca urmare a unui atac de cord, după ce a fost electrocutat de polițiști în urma unor altercații într-o benzinărie din Carolina de Sud. Anunțul a fost făcut de Uniunea Avocaților din Republica Moldova
, scrie tvn.md.

Familia îndurerată a tânărului are nevoie de 50.000 dolari pentru ai repatria corpul neînsuflețit în Republica Moldova.

„Este o situație extrem de grea și dureroasă. În numele Uniunii Avocaților din Republica Moldova, transmitem sincere condoleanțe familiei Sprincean și tuturor celor care l-au cunoscut pe Ștefan. În aceste momente grele, suntem alături de toți cei îndurerați și le oferim toată compasiunea și susținerea noastră necondiționată. Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace și să-i așeze sufletul bun în rândul celor drepți!”, scrie Uniunea Avocaților din Republica Moldova pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, sursa citată menționează că ”în aceste momente dificile și de mare durere, familia Sprincean are nevoie de ajutor pentru a face față cheltuielilor de înmormântare și repatriere a corpului neînsuflețit”.

„Solicităm respectuos tuturor celor care sunt disponibiil și doresc să acorde ajutor familiei Sprincean, să transfere după putință și după posibilități atât cât Vă lasă inima. Îndemnăm colegii avocați, avocați stagiari, dar și toți oamenii de bună credință, să dea dovadă de compasiune și solidaritate în aceste momente atât de grele și dureroase pentru familia Sprincean”, mai menționează sursa citată.

Leave a Reply